GGZ voor Anorexia Force Feeding

GGZ voor Anorexia Force Feeding

Als mensen ervoor kiezen niet te eten voor een langere periode (een psychische stoornis bekend als anorexia nervosa wiens fysieke symptomen nabootsen honger), nemen ze grote risico's fysiek, mentaal en emotioneel. Wanneer een arts te dwingen-voeden deze patiënten om hen beter te maken, aanvullende behandeling nodig is, met name op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.

Anorexia

Sommigen van ons zijn gewoon ongelukkig in onze eigen huid, en dat is waar eetstoornissen zoals anorexia start. Anorexia is een uitgehongerde aandoening waarbij slachtoffers kiezen om niet te eten, omdat ze denken dat ze niet over de manier waarop ze moeten of de manier waarop ze denken dat ze tevreden zijn met zou kijken. Het is een dodelijke ziekte die een persoon kan van invloed zijn op veel verschillende manieren fysiek, mentaal en emotioneel - uiteindelijk beëindigen van het leven als het slachtoffer geen hulp ontvangen.

Dwangvoeding

Het kiezen niet te eten houdt de controle te verliezen van het recht om zichzelf te voeden. Het is gelijk aan een poging om zelfmoord te plegen. Dwangvoeding betekent het inbrengen van een sonde door de neus of mond in de slokdarm van een persoon hen voedingsstoffen te geven en, in het algemeen tegen hun wil in eerste instantie (vandaar 'kracht'), te voorkomen honger en hen in staat stellen om verloren gewicht terug te krijgen.

Waarom is dwangvoeding nodig?

Dwangvoeding is noodzakelijk bij anorexia patiënten, omdat ze een bedreiging vormen voor hun eigen leven met een langzame vorm van zelfmoord. Na het gaan zonder voedsel voor zo lang, het lichaam begint letterlijk om zichzelf te verbruiken in zijn zoektocht naar voedingsstoffen. Om op lange termijn letsel of de dood te voorkomen, is het tijd voor iemand in te stappen en te helpen.

Een artikel uit de Schot regels de Mental Welfare Commissie beschrijft wanneer anorexics nodig dwangvoeding (zie bronnen).

Anorexia en geestelijke gezondheid

Emotionele en psychologische kwesties helpen bij het beantwoorden waarom een ​​persoon heeft deze stoornis in de eerste plaats. Anorexia weerspiegelt iemands gevoel van eigenwaarde, en het wordt beschouwd als een geestesziekte. Wanneer slachtoffers moeten dwangvoeding, emotionele en mentale stress zoals depressie, angst en zelfs suïcidale gedachten verbinding van de aandoening. De reden dat patiënten gaan door deze gevoelens is dat ze het gevoel dat ze worden gedwongen om "vet worden" weer. Eigenwaarde is een krachtig ding, en wanneer mensen geloven dat ze vet of onaantrekkelijk, waardoor ze hun gedrag veranderen is nogal een klap voor hun geestelijke gezondheid.

Een persoon die wil of die hulp nodig heeft een aantal opties:

Counseling / Therapie Ziekenhuisopname Groep Vergaderingen Gezinsondersteuning
Voor meer informatie over behandelingen, zie HelpGuide.org in Resources.

Rol van de Mental Health Therapy

Geestelijke gezondheid therapie speelt een belangrijke rol bij de genezing van een patiënt die is dwangvoeding en wordt anorexia. Therapie zal helpen de patiënt te krijgen door middel van dwangvoeding en het overwinnen van de ziekte op de lange termijn, maar het is geen gemakkelijke weg om te reizen. Epigee.com stelt dat meer dan 60 procent van de mensen die lijden aan anorexia kan volledig herstellen met de behandeling, en 20 procent van die mensen beter zal worden - maar ze nog steeds worstelen. Dat is de reden waarom de therapie is zo belangrijk voor iemand die dwangvoeding. Therapie kan maken deze patiënten krijgen door de storm en zijn één van de 60 procent die slagen.