Gezwollen onderste ooglid Behandeling

Gezwollen onderste ooglid Behandeling

Als je onder de oogleden zijn gezwollen, kunt u lijdt aan een aandoening genaamd blefaritis, volgens de Mayo Clinic. Als dit het geval is, zal het gebied van het ooglid waar de wimpers groeien waarschijnlijk plaatsvinden. Het veroorzaakt zwelling, pijn, jeuk en ontstoken oogleden, maar, gelukkig, betekent dit niet leiden tot blijvende schade aan de ogen of aan uw gezichtsvermogen.

Oogdruppels, antibiotica Zalven

Uw arts kan een antibioticum crème of zalf voorschrijven. Daarnaast kunnen ze raden u aan antibiotische oogdruppels gebruiken als je oogleden zijn erg gezwollen en waardoor u veel ongemak. Deze oogdruppels kunnen steroïden bevatten.

Aangesloten op Rosacea en Roos

In sommige gevallen zijn gezwollen oogleden verbonden rosacea en roos, volgens de Mayo Clinic. Als je op de juiste wijze en met succes te behandelen deze twee voorwaarden, kan je oogleden stoppen zwelling.

Koude of warme kompressen

Conjunctivitis (roze oog) kan zowel je bovenste en onderste oogleden te zwellen veroorzaken. Probeer het plaatsen van koude kompressen op de gezwollen gebied en zien of dit effectief is. Sommige mensen de voorkeur aan warme kompressen gebruiken om deze aandoening te behandelen, volgens Healthprofessor.com .Zie welke het beste werkt voor jou.

OTC Remedies

Als je denkt dat je gezwollen onder ooglid wordt veroorzaakt door allergieën, zoals hooikoorts, kunt u gebruik maken van over-the-counter allergie oogdruppels en / of medicinale lotions in een poging om de zwelling te verminderen. Alleen u kunt beslissen of u een medische ingreep nodig hebt en wanneer het nodig is om uw arts te bellen.

Witch Hazel

Spritz toverhazelaar op een watje en dep je gezwollen ogen mee. Toverhazelaar vermindert de ontsteking en zwelling, volgens Home-remedies.info.

Babyshampoo

Als je ooglid lijkt te worden besmet, zet een klein beetje babyshampoo in een potje met water, zodat het wordt verdund. Dompel een katoenen bal in de oplossing en dan voorzichtig deppen op je gezwollen en geïnfecteerde deksels met de natte watten. Als uw huid is schilferig, zal dit helpen los de schilferige gebieden. Daarna spoel je ogen met koud water, volgens Home-remedies-for-you.com.

Aardappelen

Total-health-care.com beveelt aan de gespannen vloeistof uit een geraspte aardappel op een wattenschijfje en zachtjes af te vegen uw gezwollen oogleden met de katoenen bal. Je kunt ook de geraspte aardappel in tussen de lagen van een mousseline doek en toepassen op de gezwollen gebied. Probeer eens een gesneden, rauwe aardappel direct op de gezwollen huid onder de ogen.