Gezondheidsvoordelen van Springwater

Gezondheidsvoordelen van Springwater

Er is al een groot deel van de controverse rond de gezondheidsvoordelen van bronwater in verhouding tot de mogelijke vervuiling van ondergrondse bronnen. Experts zeggen dat de kwaliteit van het bronwater grotendeels afhankelijk van de bron en de bestemming van een lokale bron. Hoewel er veel kritische analyse rond de gevaren van drinken verontreinigde bronwater, zijn er vele voordelen uitzicht van de mineralen in het water.

Gebrek aan chemische stoffen

De meest voor de hand liggende voordeel is simpelweg dat bronwater is niet kraanwater. Leidingwater ontbreekt vaak voedingsstoffen die helpen ondersteunen een gezonde bloed en zuurstof niveaus. De meeste leidingwater gebruikt chloor om het vervuilde water in de meeste stedelijke gebieden schoon te maken. Hoge niveaus van chloor, arseen en benzeen in drinkwater hebben geleid tot een verhoogd risico op kanker. Daarnaast heeft de Food and Drug Administration (FDA) de meeste flesjes bronwater goedgekeurd.

Natuurgeneeskundige Healing Effect

Springwater bevat gezondheid herstellen mineralen zoals lithium, calcium en magnesium. Daarnaast bronwater bevat veel zwavel die een therapeutisch effect op huidziekten en infecties zoals psoriasis en dermatitis heeft. Een tekort aan calcium kan zeer gevaarlijk zijn; vaak resulteert in hypertensie, nierstenen en darmkanker.

Bescherming tegen ziekte

Je hoeft niet om bronwater te drinken om te profiteren van de mineralen. Baden in bronwater kan dienen als preventieve behandeling en bescherming tegen bloedziekten, voedingsstoornissen en chronische spijsverteringsstoornissen. Daarnaast is het bekend vrouwelijke ziekten te voorkomen en biedt holistische geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk, hoge bloeddruk en veel hart en longziekten.

Toxine verwijderen

Bronwater dient als een detox middel voor het spoelen van gifstoffen en helpt te beschermen en te herstellen van uw immuunsysteem om te helpen bij de bestrijding van de koude en griep. Bronwater kan ook een extra energie-boost en het vergroten van de mentale alertheid voor degenen die drinken het regelmatig.

Betere Smaak

Bronwater heeft een betere smaak dan kraanwater. Naast de slechte smaak, leidingwater bevat potentieel gevaarlijke chemische stoffen en regenwater. Er is gewoon geen vergelijking met de heldere en scherpe smaak van bronwater als het omhoog is gehouden om de gechloreerde, ijzeren smaak van de stad kraanwater.