Gezondheidsvoordelen van Pumpkin Pie

Gezondheidsvoordelen van Pumpkin Pie

Afhankelijk van het recept, kan pompoentaart worden geladen met ongezonde hoeveelheden suiker en vet. Echter, pompoentaart bevat ook veel voedingsstoffen die goed zijn voor je.

Fiber

Een half kopje van pompoentaart vulling biedt tot 11 gram vezels, bijna een kwart van de aanbevolen dagelijkse inname voor de gemiddelde volwassene. De oplosbare vezels in de pompoen en andere groenten en fruit is goed voor de spijsvertering en het hart.

Vitamine A

Een plak van pompoenpastei bevat meer dan 100 procent van je dagelijkse waarde van vitamine A. adequate inname van vitamine A is noodzakelijk voor een goed gezichtsvermogen, goede werking van het immuunsysteem en productie van rode bloedcellen.

Andere vitaminen en mineralen

Taart pompoen vulling bevat ook kalium, vitamine C en ijzer, terwijl de korst geeft een aantal van de B-vitamines.

Carotenoïden

Geel en oranje vruchtvlees groenten en fruit, waaronder pompoenen en squash, bevatten voedingsstoffen genaamd carotenoïden. Volgens informatie van de National Institutes of Health, kunnen het verbruik van carotenoïden geassocieerd met verlaagde risico van bepaalde kankers.

Waarschuwing

Terwijl het vullen van een pompoentaart is zeer voedzaam, kan de korst zo veel als 188 gram vet toe te voegen en kan goed zijn voor bijna een kwart van uw cholesterol limiet voor de dag.