Gezondheidsvoordelen van knoflook supplementen

Gezondheidsvoordelen van knoflook supplementen

Knoflook is een gemeenschappelijk huishouden kruid gebruikt in de keuken, die ook kan hebben gunstige voordelen voor de gezondheid. Als aanvulling op uw dieet, kan knoflook rauw worden geconsumeerd of genomen in te vullen formulier. Knoflook tabletten die enterisch gecoat grens ongewenste geur omdat ze niet breken tot de tablet darmen heeft bereikt. Knoflook supplementen zijn gemaakt van de leeftijd van knoflook, gedroogde knoflook of knoflookolie.

Hart-en vaatziekten

Knoflook kan werken aan verschillende vormen van hart-en vaatziekten, zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol en atherosclerose tegen te gaan. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, knoflook bevordert de gezondheid van het hart door het verlagen van homocysteïne, C-reactief proteïne, aggregatie van bloedplaatjes, bloeddruk en LDL-cholesterol, terwijl het verhogen van HDL of goede cholesterol.

Kanker

Volgens het Linus Pauling Institute, is een hoge inname van knoflook samenhangen met de bescherming van colorectale en maagkanker. De Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat knoflook kan ook helpen verlichten sommige van de bijwerkingen van de kankerpatiënten die chemotherapie ondergaan. Knoflook wordt gezegd dat vermoeidheid en eetlust bij deze patiënten te verbeteren en bescherming tegen intestinale en hartschade die vaak wordt gezien bij chemotherapie gebruikt.

Immune System

Knoflook kan in staat zijn om je immuunsysteem te stimuleren en u te helpen afweren ziekten en infecties. Volgens de Universiteit van Michigan Health System, knoflook heeft een antivirale, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Knoflook kan je helpen om te voorkomen dat het vangen van een koude en helpen herstellen van sneller een verkoudheid.

Dosering

Om de gezondheidsvoordelen van knoflook te ontvangen, kunt u 2-4 teentjes verse knoflook dagelijks verbruikt. Voor knoflook supplementen, de Universiteit van Maryland Medical Center beveelt de volgende doseringen voor volwassenen: 600-1200 milligram leeftijd knoflookextract per dag in verdeelde doses, 20 milliliter knoflook tinctuur dagelijks vier milliliter vloeibaar extract dagelijks, 0,03-0,12 milliliter knoflook olie driemaal daags of 400 mg knoflook in tabletvorm driemaal daags.

Voorzorgsmaatregelen

Knoflook supplementen hebben bloedverdunnende eigenschappen, zodat u uw arts te vertellen wanneer u ze inneemt. Hij kan u adviseren om knoflook te stoppen voor de operatie met het oog op het risico van bloeden te verminderen. Je moet ook voorzichtig te zijn bij het combineren van aanvullende knoflook met andere medicijnen of supplementen die het bloed verdunnen, zoals aspirine.