Gezondheidsvoordelen van Ginger Root

Gezondheidsvoordelen van Ginger Root

Gemberwortel is van oudsher gebruikt in de Aziatische geneeskunde en diëten en is populair geworden in westerse culturen. Het kan gevonden worden het hele jaar door in vrijwel elke markt, en het biedt een scala aan voordelen voor de gezondheid.

Wagenziekte

Gember is bewezen effectiever dan Dramamine bestrijding bewegingsziekte. Het kan symptomen zoals misselijkheid, duizeligheid en braken te verlichten.

Zweet

Gember is gevonden dat het lichaam zweet meer helpen. Dit is eigenlijk een geweldige manier om het lichaam te ontgiften, en zweten helpt bij verkoudheid en griep symptomen evenals een infectie te verlichten.

Ontstekingsremmers

Gemberwortel is vol van anti-inflammatoire verbindingen bekend als gingerolen. Deze bieden verlichting van gewrichtsontsteking en helpt mensen met artritis en osteoporose.

Zwangerschap

Vrouwen die zwanger zijn hebben vaak last van misselijkheid en braken. Gemberwortel helpt om deze misselijkheid te verminderen of te dwingen daar geheel, veel op dezelfde manier het doet voor reisziekte.

Kanker

Gember effectief is in het helpen om bepaalde vormen van kanker. De gingerolen in de root hulp om specifiek colorectale en eierstokkanker te voorkomen.