Gezondheidsvoordelen van Ginger en Olive Oil

Gember en olijfolie zijn enkele van de beste ingrediënten die je kunt opnemen in uw dieet te helpen stimuleren uw gezondheid. Niet alleen zullen ze voegen veel smaak aan uw salades, sauzen, en stirfries, maar ze kunnen ook het verbeteren van uw algehele welzijn.

Helpt de spijsvertering

Gember kan de spijsvertering en wordt vaak gebruikt om misselijkheid te verlichten, met name tijdens de zwangerschap, wanneer andere medicijnen zijn meestal niet veilig. Gember is aangetoond wagenziekte verlagen. Olijfolie is zeer zacht voor de maag.

Vergemakkelijkt verkoudheid en griep symptomen

Gember heeft een verwarmend effect op het lichaam, die niet alleen kan leiden spieren ontspannen en verlichten de achiness griep, maar kan ook helpen verlichten koorts en congestie.

Voordelen Skin

Olijfolie, lokaal toegepast op gebieden van droge en jeukende huid, is zeer rustgevend en hydrateert diep. Het is vrij dik, zo zorgvuldig toe te passen en laten inwerken in voor een tijdje voordat het aankleden.

Vermindert Heart Disease Risk

Olijfolie bevat enkelvoudig onverzadigd vet, dat je slechte cholesterol kan verlagen en dus vermindering van het risico op hart-en vaatziekten.

Vermindert de Bad Stuff

Zowel olijfolie en gember hebben anti-inflammatoire eigenschappen, die kunnen helpen verminderen ontstekingen en pijn te verlichten van pijnlijke spieren en ziekte. Olijfolie is een grote anti-oxidant, hetgeen betekent dat het voorkomt oxidatie van slechte cholesterol. Gember bevat antibacteriële eigenschappen, dus het kan helpen voorkomen dat de volwassen van schadelijke bacteriën, terwijl het stimuleren van de goede, noodzakelijke bacteriën.