Gezondheidsrisico's van Ribose Poeder

Gezondheidsrisico's van Ribose Poeder

Ribose, ook bekend als D-Ribose is een suiker het lichaam uit voedsel. Als een aanvulling, het is populair bij atleten want het is gezegd dat het uithoudingsvermogen, spierkracht en het uithoudingsvermogen verbeteren. Het kan ook bijwerkingen hebben en de mogelijke gezondheidsrisico's die je bewust van moet zijn.

Mogelijke gezondheidsrisico's

Hoewel D-ribose poeder lijkt zonder bijwerkingen voor de meerderheid van de bevolking, wanneer genomen voor korte perioden, zijn er gevallen gemeld van hoofdpijn, misselijkheid, maagklachten en diarree is.

Diabetes

De belangrijkste zorg is dat het poeder gezondheidsrisico's kan opleveren door een verlaging van het bloedglucosegehalte. Sinds ribose bloedsuikerspiegel kan verlagen, moet degenen die het nemen van insuline voor diabetes om hun zorgverlener te praten voordat u het supplement als het kan veroorzaken bloedsuikerspiegel daalt gevaarlijk laag.

Hypoglykemie

Voor mensen die zijn gediagnosticeerd met hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel) is het waarschijnlijk het beste om ribose helemaal te vermijden, omdat het kan storten bloedsuikerspiegel nog lager.

Chirurgie

Er zijn ook zorgen dat ribose kunnen interfereren met bloedsuiker controle tijdens de operatie en het supplement dient te worden gestaakt als er iemand is gepland voor een operatie. Praat met uw zorgverzekeraar over hoe lang van tevoren u moet stoppen met ribose voor de operatie.

Alcohol

Vermijd het drinken van alcohol tijdens het gebruik van ribose poeder (of ribose in welke vorm) omdat alcohol vermindert ook de bloedsuikerspiegel. Nemen ze samen kunnen veroorzaken bloedsuikerspiegel daalt tot onder een gezond niveau.

Aspirine

Voor mensen die meer dan 81 milligram aspirine per dag te nemen, kunnen zij willen weg van ribose blijven of kies een andere pijnstiller. Grote doses aspirine lagere bloedsuikerspiegel en d-ribose kan dit verergeren.

Geneesmiddelen op recept

Sinds ribose het potentieel om lagere bloedsuikerspiegel kan hebben, is het best om uw arts te raadplegen voordat u dit supplement als je op een recept medicijnen.