Gezondheidsrisico's bij Hand Sanitizer Related

Gezondheidsrisico's bij Hand Sanitizer Related

Een hand sanitizer is een oplossing die wordt gebruikt om de handen te reinigen zonder water. Veel mensen gebruiken handdesinfecterend vóór het eten van voedsel of om te helpen uitbraak van griep en verkoudheid te voorkomen. Handdesinfecterend, meestal een kleurloze gel, kan ook nuttig zijn om te helpen afweren uitbraak van Mexicaanse griep (H1N1). Hoewel handdesinfecterende effectief bij het verwijderen van bacteriën en het voorkomen van de ziekte kan zijn, handdesinfecterende hebben ook hun eigen risico's.

Aanwezigheid van alcohol

In de meeste merken van handdesinfecterende, het actieve ingrediënt is alcohol. De meeste sanitizers hebben alcohol in hoog gehalte, meer dan 60 procent, om ze effectief in het doden van bacteriën maken. Hoewel de overmaat aan alcohol doodt bacteriën in grote aantallen, het does not € ™ t doordringen in de huid en bereiken de binnenste lagen. Het kan dus niet in staat om alle bacteriën volledig verwijderen, en enkele van de meest hardnekkige bacteriën neiging om degenen die overleven. Tweede, geen alcohol gemeenschappelijke bacteriën, E coli, die een primaire gastheer voor een aantal van maag-systeem ziekten doden. Als gevolg daarvan, mensen die handdesinfecterende gebruiken in plaats van water en zeep en geloven het ontsmettingsmiddel volledig reinigt hun handen kunnen een risico van infectie veroorzaakt door de bacteriën die het ontsmettingsmiddel is niet van invloed.

Ergernis

Alcohol gebaseerde ontsmettingsmiddelen kan sommige potentiële irritatie en bijwerkingen bij degenen die ze niet overmatig en die gebruik maken van zijn gevoelig voor een reactie veroorzaken. Voor veel mensen is de irritatie beperkt tot hun huid steeds droog is, maar volgens de Natural Health News, kunnen degenen die gevoelig zijn voor ontsmettingsmiddelen duizeligheid, blozen, hoofdpijn, misselijkheid, braken, depressie en dergelijke extreme omstandigheden zoals coma ervaren. Wanneer de actieve ingrediënt, isopropylalcohol, mengt met triclosan, kan de combinatie dodelijk zijn. Wanneer toegevoegd aan water en gezien onder ultraviolet licht; Dit mengsel werd gezien hoog gechloreerde dioxinen. Dit op zijn beurt grote hoeveelheden chloroform, een potentieel carcinogeen. Triclosan is ook bekend dat een voedingsbodem voor veel bacteriën die resistente bent. Ironisch genoeg, kan deze stof ook te doden goede bacteriën op de huid die het te beschermen tegen een aantal infecties.

Potentieel voor misbruik

Aangezien handdesinfecterende bevatten zeer hoge alcohol, bestaat het gevaar dat de ontsmettingsmiddelen kunnen worden geconsumeerd. Stanford Wellsphere meldt dat de consumptie van een hand sanitizer zeer gevaarlijk kan zijn. Slechts 200 ml isopropanol kan het centrale zenuwstelsel en het hart stikken. Stanford Wellsphere verklaarde dat er er ten minste twee rekeningen van verbruik geweest: een gevangenis gevangene die na het drinken Purell "loony" werd, en een 43-jarige vrouw, die pijn op de borst ervaren na het drinken van water gemengd met de hand sanitizer.