Gezondheid voordelen van een vegetarisch dieet

Gezondheid voordelen van een vegetarisch dieet

Er zijn steeds meer mensen die willen beginnen met het eten van een vegetarisch dieet, wat betekent dat het zich onthouden van het eten van vlees. Dit omvat meestal vis, rundvlees gevogelte en varkensvlees. In plaats van vlees, vegetariërs vervangen noten, peulvruchten, tofu en imitatie vleesproducten die zijn gemaakt van groenten, om de dagelijkse voeding die hun lichaam nodig heeft. Er zijn verschillende voordelen aan het worden een vegetariër, waaronder gewichtsverlies, betaalbaarheid, betere voeding en lagere gezondheidsrisico's.

Weight Loss

Omdat vegetariërs zijn het uitsnijden van vlees, de hoogste calorie deel van de meeste maaltijden, zijn ze meestal vooruit carnivoren als het gaat om gewichtsverlies. Het is veel gemakkelijker om te blijven binnen een gezond gewicht als een persoon niet hamburgers, kipnuggets of bacon kan eten. Ook al zijn er een breed scala van vleesloze voedingsmiddelen die een hoog aantal calorieën (ijs, patat, koekjes) hebben, de meeste vegetariërs zijn nog steeds in staat om gewicht te verliezen, omdat hun dieet richt zich vooral op groenten en fruit.

Save Money

Living leven als vegetarische hoeft niet kostbaar. Ervoor zorgen dat de maaltijden zijn vlees-vrij betekent dat er meer koken thuis gedaan, het opslaan van vegetariërs het verschil tussen een zelfgemaakte maaltijd en voedsel van een restaurant of fastfood drive-thru zal zijn. Het kopen van rauwe groenten, fruit, pasta en tofu in de supermarkt of op de markt en dan maken ze in maaltijden thuis kan duizenden euro's besparen per jaar.

Better Nutrition

Een vleesloze dieet zorgt voor meer ruimte voor gezonde voedingsstoffen die deel uitmaken van een goed uitgebalanceerd dieet. Fruit, groenten en pasta zitten vol vitaminen en mineralen, zoals zink en vezels, die een betere algemene voeding dan vlees te voorzien. Hoewel mensen verbruiken vlees om hun dagelijkse bron van eiwitten te krijgen, zijn er vele opties vegetariërs kan haar in de plaats. Tofu (bestaande uit bonen), noten en peulvruchten bieden grote bronnen van eiwit zonder de hoge vet- en cholesterolgehalte van vlees.

Verminderde gezondheidsrisico's

Exclusief vlees van een dagelijkse voeding reduceert de hoeveelheid verzadigde vetten en trans-vet per dag geconsumeerd. Groenten en fruit zijn, voor het grootste deel vetvrij, en noten, tofu en peulvruchten hebben gezonde vetten, die orgel cel productie te bevorderen. Hierdoor vegetariërs een lagere bloeddruk en cholesterolgehalte dan die vlees. Maar dat is niet het enige voordeel voor de gezondheid - volgens Dr Winston Craig, een professor in de voedingsleer aan Andrews University, niet het eten van vetrijke en high-cholesterol dierlijke producten kan het risico op kanker, hart-en vaatziekten, beroerte en diabetes verminderen .

Niet consumeren Onnatuurlijke Ingredients

Veel mensen worden vegetariër omdat ze niet langer willen de conserveringsmiddelen, kunstmatige ingrediënten of pesticiden die in vervaardigde levensmiddelen worden gebracht verbruikt. Deze types van chemische stoffen aan levensmiddelen worden toegevoegd om te helpen het langer duren en invloed op de smaak. Aangezien deze bestanddelen niet van nature voorkomen in ruw voedsel, veel vegetariërs niet wensen te plaatsen in hun lichaam, hoewel de FDA geacht veilig voor menselijke consumptie. Niet nuttigen van voedsel met vervaardigd ingrediënten helpt duidelijk het lichaam van potentieel schadelijke toxines en laat de vegetarische om de meest natuurlijke voeding mogelijk te hebben.