Gezondheid voordelen van compressie Ondersteuning Panty

Gezondheid voordelen van compressie Ondersteuning Panty

Lebron James draagt ​​ze. Zo heeft je oma. Compressie ondersteuning panty gaan dan mode; ze hebben voordelen voor degenen die ze dragen de gezondheid bewezen. Deze panty's zijn er in meerdere verschillende bezuinigingen en stijlen, waaronder knie-hoge sokken en volledig dekkende panty. Het maakt niet uit welke stijl je ook kiest, allemaal zijn ontworpen om pijn in het been te verminderen.

Diepe veneuze trombose

Diepe veneuze trombose (DVT) is een ernstige medische aandoening van de bloedsomloop. Het treedt op wanneer een bloedstolsel vormen diep in het lichaam; Het komt het meest voor in de aderen van de benen of onderlichaam. Het stolsel kan uit de buurt van de ader te breken en in de bloedbaan terechtkomen. Een van de grootste gevaren van DVT is wanneer de klonter in de longen. Als dat gebeurt, zal de klonter blokkeert bloedstroom in de longen, resulterend in een verminderde toevoer van zuurstof in de bloedbaan. Dit is een aandoening die bekend staat als een longembolie, en het kan dodelijk zijn.

Compressie ondersteuning panty helpen verlichten van de risico's van DVT. De panty werken betere doorbloeding in de benen, waardoor het minder waarschijnlijk dat het bloed een stolsel wordt gevormd.

Spataderen

Compressie ondersteuning panty's kan ook de pijn veroorzaakt door spataderen te verlichten. Dit zijn aders die vergroot en knoestig geworden in de tijd als gevolg van bundeling van het bloed en de druk van het staan ​​en lopen. Ze komen het meest voor in de benen.

Hoewel spataderen onaantrekkelijk kan zijn, kunnen ze ook leiden tot pijn, spierkrampen, jeuk en huidzweren. De laatste van deze symptomen vereist medische behandeling van een arts. Maar mildere symptomen kunnen worden verlicht met compressie ondersteuning panty. De panty kan de pijn te verminderen en te voorkomen dat de toestand verergert; echter, kan de panty niet te genezen of de spataderen te elimineren.

Zwangerschap

Een van de bijwerkingen van de zwangerschap gezwollen benen en voeten. Deze aandoening presenteert meestal in de late zwangerschap, doorgaans het derde trimester. Het wordt veroorzaakt door overtollig vocht in de benen. Bloed stroomt in de benen reinigt meestal dat overtollig vocht. Door zoveel bloedtoevoer het lichaam is gewijd aan de groeiende foetus is het moeilijker voor de bloedbaan dat fluïdum in een zwangere vrouw te verwijderen.

Ondersteuning compressie panty's kan helpen om een ​​aantal van die zwelling te verminderen. De druk veroorzaakt door de panty de bloedstroom in de benen. Daarbij vermindert het overtollige vocht.

In Sport

De laatste jaren hebben vele atleten genomen dragen compressiemethode panty op het speelveld. Deze reden is tweeledig; eerste, de panty's te helpen weerstand te verminderen; tweede, ze verbeteren de bloedsomloop naar het onderlichaam.

Algemene voorwaarden

Staan of lopen voor langere tijd kan leiden tot pijn in het been. Voor de meeste mensen, de oplossing is om periodieke zitten pauzes te nemen, maar voor degenen die werken aan hun voeten - zoals verpleegkundigen en correcties werknemers - dit is niet altijd een optie. Compressie ondersteuning panty gedragen tijdens het werk dag kan helpen bij het verbeteren van de bloedstroom naar de benen. Ze kunnen ook spiervermoeidheid en zwelling verminderen.