Gezondheid Voordelen van Bentoniet Klei

Gezondheid Voordelen van Bentoniet Klei

Bentoniet klei, ook wel bekend als montmorilloniet of natrium bentoniet, gevormd uit vulkanische as die vele jaren geleden viel en vestigde zich in ondiep zeewater. De as zee mineralen verzameld en vormden gemineraliseerd klei. Bentoniet klei heeft een aantal medicinale doeleinden. Het kan gifstoffen absorberen en is rijk aan belangrijke voedingsstoffen. Vermalen tot een dikke, smaakloos grijs poeder kan worden gemengd met water. Het verkoopt in capsule vorm ook. De aanbevolen dosis van bentoniet klei tussen 1 en 4 eetlepels per dag. Het werkt het beste indien genomen op een lege maag of bij het slapengaan.

Ontgiftende agent

Bentoniet klei ontgift het lichaam. De klei is uiteraard absorberend, waardoor het effectief in dit opzicht. De negatief geladen mineralen aantrekken en binden aan toxinen in de colon en laat ze uit het lichaam te passen. Toxinen die in het lichaam kan een algemeen misselijkheid, hoofdpijn, constipatie en vermoeidheid veroorzaken. Bentonietklei herstelt evenwicht om de dikke darm. Sommige van de giftige stoffen absorbeert onder meer zware metalen, vrije radicalen, pesticiden, herbiciden, pathogene virussen, aflatoxines en slechte bacteriën. Een gemeenschappelijk gebruik is na bestraling vanwege zijn vermogen om zware metalen en schadelijke chemicaliën absorberen.

Digestive Aid

Samen met het absorberen van gifstoffen, bentoniet klei voegt tot 71 sporen en ultra mineralen om de dikke darm, die helpen bij de spijsvertering en het immuunsysteem stimuleren traceren. Dit bevordert gezonde bacteriën in het spijsverteringskanaal dat chronische constipatie, diarree, indigestie, zweren en intestinale onregelmatigheden verlicht. Bentoniet klei behandelt ook het prikkelbare darm syndroom.

Topical Agent

Bentonietklei gaat in kompressen op huidaandoeningen zoals eczeem, acne, psoriasis, huiduitslag en behandeling. Het vermindert de ontsteking en zwelling in deze voorwaarden en helpt de huid te kalmeren. Het is een milde cleanser en masker te reinigen en te verjongen de huid. Het helpt bij de genezing van kleine huidirritaties en wonden. Bentoniet klei behandelt bijensteken en insectenbeten vanwege zijn vermogen om gifstoffen te trekken uit het lichaam.

Voorzorgsmaatregelen

Zwangere vrouwen moeten geen gebruik van bentoniet klei. Raadpleeg uw arts als u andere medicijnen te nemen. Als verbruikt, neem bentoniet klei op een lege maag. U moet ten minste een uur wachten voor het eten voor de klei het meest effectief te zijn.