Gezondheid Gebruikt voor Borax

Gezondheid Gebruikt voor Borax

Borax heeft een reputatie die teruggaat meer dan 200 jaar onder artsen en homeopaten voor zijn anti-inflammatoire effecten hebben op zowel de interne en externe onderdelen van het lichaam. Borax wordt voorgeschreven aan boor dieet tekortkomingen die leiden tot een slopende omstandigheden die kunnen wijzen op chronische ziekte zijn aan te vullen. Boron gebreken kunnen worden toegeschreven aan de productie van hormonen, abnormale calciumopname, magnesium destabilisatie en gist en microbe overwoekert afgenomen. Wanneer deze tekortkomingen worden genormaliseerd, kan vele symptomen van de ziekte worden verlicht.

Womb Ontsteking

Dokters van de 19e en 20e eeuw aanbevolen dat vrouwen die lijden aan baarmoeder ontsteking weken in lauw badwater met borax twee keer per dag. Als vrouwen weergegeven overvloedig, ei-wit-achtige afscheiding of leucorrhea, werd hen verteld Douches met borax en lauw water oplossing drie tot vier keer per dag. Andere symptomen die kunnen worden ondervangen door borax en water blootstelling onder zwaar clotted menstruatie, pijnlijke geslachtsgemeenschap, bloed-strepen vaginale afscheiding, pijnlijke menstruatie, opgezette buik en valse tekenen van zwangerschap.

Erectiestoornissen

Er werd gemeld dat een kwart van een theelepel borax toegevoegd aan een liter drinkwater dronk in de loop van een dag, terwijl het nemen van magnesium supplementen mannelijke impotentie kan omkeren. Dit kan worden toegeschreven aan vele effecten van borax op het menselijk lichaam. Borax stabiliseert calcium en magnesium in het bloed. Het stimuleert de productie van hormonen. Giftige staten van hyper fluoride accumulatie, interne schimmelgroei en gevaarlijke microben productie genormaliseerd door borax consumptie. Tenslotte is borax toegeschreven aan vrouwelijke libido enhancement ook.

Artritis

Tijdens de jaren 1960 natuurgeneeskundig arts Rex Newnham zelf experimenteerde met borax inname van een boor-tekort aan te vullen in zijn dieet. Hij ontdekte dat de ontsteking en stijfheid van gewrichten hij leed werd verzacht na het nemen van 30 milligram van borax twee keer per dag gedurende drie weken. Bovendien, het reliëf duurde een jaar voordat hij het regime hervatten. Borax regelt de amoebe die wordt toegeschreven aan reumatoïde artritis. Boor-versterkte mondspoelingen behandelen pyorrhea, artritis van de tanden en het tandvlees. Bechterew, artrose van de wervelkolom, de ziekte van Still, juveniele artritis, jicht, urinezuur opbouw en osteoporose zijn allemaal reageren op borax supplementen.

Huidveroudering Deterrent

Borax worden toegevoegd aan huid moisturizers vochtverlies en elasticiteit dat het natuurlijke verouderingsproces begeleidt ontmoedigen. Specifiek, borax verzacht water en houdt de olie uit het scheiden van het water dat wordt gebruikt in de hydraterende huidverzorging crèmes. Een eenvoudige koude room recept bevat borax opgelost in water, olijfolie en bijenwas.