Gezonde voedingsmiddelen die Give You Energy

Het is belangrijk om slimme, gezonde keuzes te maken als energie is je doel. Terwijl voedsel zoals complexe koolhydraten en fruit voor de hand liggende keuzes kunnen zijn, zijn er andere voedingsmiddelen die voedingsstoffen die kunnen helpen om je energie niveau te verhogen en het verhogen van uw kwaliteit van de gezondheidszorg.

Niet overslaan ontbijt

De meeste voedsel moet eerder op de dag worden geconsumeerd. Een gezond ontbijt elke ochtend is de basis voor een energiek lichaam en geest. De maag is leeg in de ochtend en het lichaam heeft voedsel nodig voor brandstof. Een voorbeeld van een gezonde, energiezuinige verpakt ontbijt is een volkoren Engels muffin met verlaagde suiker pindakaas en een stuk fruit. Plaatsvervanger koffie met een kopje groene thee, die nog steeds bevat cafeïne, maar zit boordevol polyfenolen, die kunnen helpen met vet verlies.

Kies voedingsmiddelen met een hoog watergehalte

Water is belangrijk voor het voorkomen van uitdroging. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog watergehalte bevatten, is een effectieve manier om energie te verhogen. Het kan ook helpen om je stofwisseling te verhogen. Water verpakte voedingsmiddelen bevatten gewoonlijk veel voedingsstoffen. Voorbeelden van deze voedingsmiddelen zijn fruit zoals sinaasappels, meloen, appel, ananas en bessen en groenten zoals komkommers, selderij, sla en tomaten. Bij het dieet, kunnen deze voedingsmiddelen ook helpen om de honger te stillen als hun hoge watergehalte zorgt voor een gevoel van volheid.

Eiwit voor Energie

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen gezonde eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vis, kip en vetarme zuivelproducten ook energie. Terwijl het lichaam gebruikt typisch koolhydraten en vetten voor energie, enzymen (moleculen die versnellen een chemische reactie in een levend organisme) eiwitten spelen een belangrijke rol bij de stofwisseling. De American Heart Association beveelt het eten niet meer dan 35 procent van de totale dagelijkse calorieën uit vet voor volwassenen die proberen om te verliezen of op gewicht te blijven.

Foods te vermijden

Wees ervan bewust dat veel bedrijven te maken voedingsmiddelen met labels die claimen langdurige energie te voorzien. Deze zijn meestal te vinden in de vorm van energie drankjes en bars. Vermijd complexe koolhydraten zoals koekjes, snoep, gebak muffins, bagels, (tenzij volkoren) witte rijst en pasta's. Veel van deze voedingsmiddelen ongezond, bevatten grote hoeveelheden trans-vetten en kan leiden bloedsuikerspiegel snel spike, waardoor uitsluitend een tijdelijke uitbarsting van energie.