Gezonde Vitaminen voor leverfibrose

Gezonde Vitaminen voor leverfibrose

Een gezonde lever filtert het bloed en absorbeert vet oplosbare voedingsstoffen in voedingsmiddelen. Wanneer littekenweefsel bouwt een lever fibrose, vertering van vet oplosbare vitaminen slecht wordt en de abnormale cel groei blokkeert normale bloedstroom door de lever. Supplementen voor vitamine E, C en D en een gezonde voeding helpen de lever te genezen.

Abnormale celgroei

Als toxinen bouwen in de lever, verandert de normale celgroei proces. Toxine concentraties veroorzaken abnormale celgroei. Abnormale cellen vormen in weefsel dat blokkeert het bloed trajecten in de lever. Zonder normale bloedstroom, kan de lever niet goed opnemen van voedingsstoffen.

Vitaminetekorten

Lage lever absorptie tarieven voor vitamine E, C en D te verlagen vitamine niveaus van het lichaam. Inname van gezonde hoeveelheden van de vitaminen je gezond houden alleen wanneer het lichaam volledig verteert de vitaminen. Volledige absorptie ondersteunt weefsel gebouw en voeding. Fibrose blokken volledige absorptie van de drie vitamines, het verlaten van het lichaam met tekortkomingen in elk.

Antioxidanten

Vitaminen die duidelijk uit de toxinen worden antioxidanten genoemd. In de lever, vitamine E en C doen de antioxidant werk dat toxine opbouw betrokken bij littekenweefsel ontwikkeling verhindert. Deze antioxidanten verlichten de oxidatieve stress in de lever die optreedt tijdens fibrose, waardoor de lever normaal en reparatie littekenweefsel groeien. Een recente studie gerapporteerd door Stephen A. Harrison MD, gepubliceerd in het American Journal of Gastroerentology in 2003, toonde de antioxidant vitamine E en C verbeteren de normale genezing van fibrose bij personen met een niet-alcoholische steatohepatitis. Studies met ratten om het effect van de anti-oxidanten 'testen vond ook de abnormale celgroei kunnen goed worden behandeld door ratten het nemen van de vitamine-supplementen.

Verhelpen Gevolgen

Slechte werking van de lever verlaagt ook de vitamine D in het lichaam die botten sterk door medeplichtigheid aan de opname van calcium houdt. Het lichaam gebruikt het geabsorbeerde calcium botten groeien. Wanneer het vitamine D-niveau daalt, kan botten draaien zwak. Een vitamine D-supplement geeft de vitamine D-spiegel op een gezond niveau, zodat het lichaam kan blijven bouwen van sterke botten.

Gezond dieet

Voor een persoon met fibrose, een gezonde voeding levert steeds hun oorspronkelijke vitamine bedragen. Fibrosis patiënten moeten vitaminesupplementen omdat de lever niet voldoende absorberen, maar dat daarbij de voedingsbronnen van vitamine E, C en D zullen het lichaam deficiënte maken. Voor vitamine E, voeg plantaardige oliën, eieren en tarwekiemen aan het dieet. Eet sinaasappelen voor vitamine C, en melk, lever en vis voor vitamine D.