Gezonde Pindakaas Foods

Gezonde Pindakaas Foods

Pindakaas wordt gemaakt van gemalen pinda's tot een soort pasta die vaak wordt gebruikt voor sandwiches te vormen. Pindakaas is een gezonde voeding, omdat het bestaat uit eiwitten, vezels en hart-gezonde vetten. Pinda's hebben veel voedingsstoffen waarvan bekend is dat het risico op hart-en vaatziekten en diabetes te verlagen. Sommige pindakaas extra toevoegingen, zoals transvetzuren en suikers die de pindakaas minder gezond dan anderen te maken. Een natuurlijke pindakaas, die slechts bestaat uit gemalen pinda, de gezondere optie omdat er geen andere additieven die worden toegevoegd aan de pindakaas.

Snacks

Pindakaas kan worden gebruikt in een verscheidenheid van recepten en kan grote snack. U kunt mengen pindakaas met popcorn voor een snelle snack. U kunt ook een aangepast hapje mix met pindakaas, pretzels en ontbijtgranen van uw keuze. Voeg een lepel pindakaas tot een smoothie voor een beetje variatie. Al deze ingrediënten zijn laag in vet en natrium en zijn vol van smaak.

Brood / Muffins

U kunt pindakaas aan elk type brood of muffin de smaak te verhogen en een gezonde pindakaas voeding. Voeg pindakaas aan een traditionele banaan brood op een ander brood dat de familie zal zeker lief te creëren. U kunt ook een pindakaas en jam muffin met jam in het midden van de muffin voor een verrassing. Meng een beetje pindakaas in je pannenkoek mix of wafel mix voordat je het koken tot een extra-gezonde voordeel toe te voegen aan je ontbijt.

Sauzen

Neem twee eetlepels pindakaas en opwarmen in de magnetron voor ongeveer 30 seconden om een ​​smakelijke saus te maken. Voeg je favoriete kruiden toe aan de saus om extra smaak toe te voegen. Knoflook, gember, kaneel, basilicum en oregano zijn allemaal goede opties om toe te voegen aan de saus. U kunt de saus op elke groente of pasta te gebruiken voor een nieuwe smaak en maaltijd. Niet alleen hebben deze sauzen smaken goed, maar ze extra voedingsstoffen toe te voegen aan elke maaltijd vanwege de voedingswaarde van pindakaas.