Gezonde manier om impotentie te genezen

Erectiestoornissen is de medische term voor impotentie. In genezen impotentie is het belangrijk om een ​​gezonde levensstijl het onderliggende probleem in tegenstelling tot het behandelen van een symptoom ontwikkelen. Door het aanpakken van de oorzaak van erectiestoornissen, bent u het bevorderen van een gezondere levensstijl, het verlichten van impotentie zonder schadelijke bijwerkingen.

Lifestyle

Als u rookt, is het belangrijk om te stoppen. Roken verhoogt je bloeddruk en hartslag, beschadigen de bloedvaten en de cellen in de kransslagaders. Gewone roken kan ook bloedstolsels en schade vitale bloedvaten, die zal voorkomen dat u van het houden van een erectie te stimuleren.

Als je gevoel van stress, angst of depressie, kan het best zijn om een ​​therapeut te praten. Deze voorwaarden kan de oorzaak van impotentie zijn, en praten met een therapeut zal de root van je angst of depressie aan te pakken en te verlichten dit symptoom.

Een regelmatige lichaamsbeweging routine zal bijdragen tot het behoud van een gezond hart en lichaam, evenals het verbeteren van de bloedsomloop. De oefening is een gezonde manier om erectiestoornissen te keren. Acupunctuur kan gebruikt worden op bepaalde delen van je lichaam om de circulatie en correcte onevenwichtigheden te verbeteren.

Natuurlijke Kruiden

Een gezond hart is essentieel genezen erectiele dysfunctie. Impotentie kan een symptoom van hart-en vaatziekten. Gezondheid van het hart te helpen, vermijd romige sauzen, chips en boter om je cholesterol te verlagen. Voeg ook Omege-3 vetzuren aan uw dieet. Zalm, tonijn en visolie supplementen zijn allemaal een grote bron van Omega-3 vetzuren. Amandelen, walnoten, havermout, haverzemelen en olijfolie zijn ook grote manieren om uw cholesterol en helpen genezen van erectiestoornissen te verlagen.

Ontstekingen in je lichaam kan leiden tot impotentie. Het kiezen van meer groenten, fruit en volkoren granen zal bijdragen tot het verminderen van de ontsteking.

Ginkgo is een kruid dat helpt de circulatie, het verlichten van erectiestoornissen, en vitamine A kan hetzelfde effect hebben.

Sommige patiënten met een erectiestoornis lijden aan lage hormoonspiegels van dehydroepiandrosterone (DHEA). Uw arts kan een DHEA aanvulling op uw hormoon niveau aan te vullen raden.

Zink, bioflavonoïden, aminozuren arginine, lijnzaad, vitamine C en vitamine E ook goede supplementen erectiele dysfunctie te verlichten.