Gezonde maaltijden voor Late at Night

Gezonde maaltijden voor Late at Night

Late-night munchies kunnen grote schade aanrichten op uw dieet. Tijdens de nacht je lichaam niet verbruiken veel energie en het eten van onnodige calorieën kan daarom leiden tot gewichtstoename. Veel diëten raden u stoppen met eten na 20:00 om dit overgewicht te voorkomen. Verveling, vermoeidheid en stress van alledag te maken 's avonds laat eten moeilijk te weerstaan ​​en vaak ongezond voedsel, zoals hamburgers, frieten, chocolade, koekjes, chips en ijs zijn de favoriete gerechten. Vervang deze ongezonde voedingsmiddelen met gezondere opties, om te voorkomen dat het saboteren uw dieet.

Salades

Als je wilt laat eten 's nachts, maak je een salade. Salades zijn gemakkelijk op je spijsvertering en heb veel calorieën bevatten, zodat uw dieet blijft intact. Selecteer een aantal gemengde greens en voeg wat kip voor eiwit. Eiwit helpt je te vullen, zodat je minder kans om teveel te eten. Vermijd zware dressings die veel calorieën hebben; vasthouden aan lichte en vetarme dressings. In plaats van dousing uw groenten met de dressing, laat het dan aan de zijkant, zodat u een betere controle van de hoeveelheid die u verbruikt.

Granen

Een kom ontbijtgranen is een makkelijk go-to maaltijd tijdens de late-night uur. Vermijd granen die rijk zijn aan suiker zijn, omdat deze spike uw bloedsuikerspiegel en laat je honger weer snel. Consumeer een graansoort dat rijk is aan vezels en eiwitten en laag in suiker en vet. Kijk voor de volkoren varianten. Hele korrels zijn complexe koolhydraten en verteren langzaam, zodat je vol voor een lange periode te voelen. Eet je ontbijtgranen met laag-vet of magere melk aan de totale calorieën laag te houden.

Soepen

Soep is een ideale late avond maaltijd, want het is makkelijk te maken en heeft een verwarmende, kalmerende en vulling beïnvloeden. Vele soorten zijn laag in calorieën per portie en vezels zijn toegevoegd. Eet waterbasis soepen, zoals groente en kippensoep, in plaats van romige soepen die hoger in calorieën zijn. Controleer het natriumgehalte per portie, als u kiest voor een op basis van tomaten soep, want deze hebben de neiging nogal hoog te zijn. Als je hunkert naar een dikke, romige soep, drink twee glazen water op voorhand, zodat je minder soep verbruikt.

Sandwiches

Een gezonde sandwich laat in de nacht kan een bevredigend late-night snack zijn. In plaats van het gebruik van wit brood, gebruiken volkorenbrood omdat complexe koolhydraten je vullen, verteren langzaam en niet spike uw bloedsuikerspiegel. Leg een plakje magere kaas op de boterham of kiezen voor een mager vlees, zoals kalkoen. Om uw sandwich nog vulling, voeg groenten zoals sla en komkommer aan. Als je iets zoets na het eten van je boterham hunkeren, eet fruit, zoals aardbeien of een appel. De natuurlijke suikers zal voldoen aan uw zoete tand.