Gezonde Fun Foods for Kids

Kinderen plezier met eten te hebben tijdens het maken van gezonde keuzes. Verse vruchten zijn leuk voor kinderen om pop in hun mond en eten terwijl op de gaan. Presenteren groenten in creatieve manier nodigt kinderen om hun fantasie te gebruiken. Gezonde vezelrijke crackers maken stapelbaar snacks. Substitueren mager vlees in kids 'favorieten voor een gezond alternatief. Kinderen zullen genieten van het kiezen van hun eigen toppings uit een bevroren yoghurt bar.

Fruit

Verse sappige fruit maakt een snelle spannende snack voor kinderen. Veel vruchten zijn handig verpakt in hun eigen huid waardoor ze gemakkelijk draagbaar. Kinderen genieten van de interactieve plezier van het pellen van een banaan of plukken druiven uit de wijnstok. Voor creatieve snack fruit presentatie, slice appels dun, bestrooi met kaneel, en bak op 250 graden gedurende 15 tot 20 minuten of tot ze goudbruin zijn. Dit levert heldere appel chips die veel gezonder dan chips zijn. Serveer watermeloen buiten, en kinderen kunnen een zaadje spitting contest hebben.

Groenten

Transformeer groenten in gezonde en leuke maaltijden voor kinderen. Aanwezig groenten in creatieve manieren die spin-offs van minder gezondere opties zijn. Groene bonen frieten zijn een lekker en gezond alternatief voor frietjes. Opwinding aan een gegrilde boterham met kaas of macaroni en kaas diner toe te voegen door het toevoegen van dun gesneden tomaten. Kids ook genieten grazen op rauwe groenten altijd. Snij wortelen, selderij, broccoli en bloemkool in kleine stukjes en serveer met vetvrije dressing. Snijd de stukken klein, zodat ze passen geheel in de mond van uw kind. Voor extra voedsel play dienen deze plantaardige hapjes met stokjes en uitdaging kinderen om met hen te eten.

Grains

Vezelrijk volkoren crackers zijn gezond zoute snacks die zijn leuk om te dippen zijn. Lees de voedingswaarde inhoud van de zijkant van de box een cracker te vinden of krokant dat is gemaakt met volkoren en ten minste 2 gram vezel per portie. Zorg voor een selectie van gezonde dips en toppings, zodat kinderen hun eigen smaakcombinaties te creëren. Een beroep doen op kinderen om sandwich samen twee crackers met pindakaas. Zij zullen genieten van het gebruik van hun handen en het eten van de resultaten.

Mager vlees

Presenteren mager vlees om kinderen op een creatieve manier zal een glimlach op hun gezicht en een energiebron in de buik gebracht. Overgeeft aan gezonde en smaakvolle versies van vleesgerechten die meestal worden beschouwd als junk food maakt het eten van meer spannend voor kinderen. Serveer mini gemalen kalkoen cheeseburger sliders in plaats van met behulp van traditionele gehakt om sterk verminderen van de inname van vet van uw kind. Krijgen kinderen die betrokken zijn bij de vorming van de mini-hamburger pasteitjes en de voorbereiding van de toppings. Maak de hamburgers klein, zodat de kinderen ruimte hebben om verschillende topping combinaties proberen voordat ze vol zijn.

Desserts

Kinderen genieten van het ontwerpen van hun eigen dessert wanneer u een gezonde frozen yogurt bar opgezet. Stel uw bar met vanille en ten minste één andere bevroren yoghurt optie. Maak een selectie van fruit toppings. Bevroren bosbessen, een gespannen blik ananas weetjes, of bevroren gesneden aardbeien zijn populair topping opties. Voeg een paar laag-suiker granen, wat noten of een vetarm muesli, zodat kinderen afwerking van hun ijscoupe met een crunch.