Gezonde Finger Foods

Gezonde Finger Foods

Er zijn zo veel diëten die er zijn en veel ontmoedigen snacken helemaal, soms maken snack tijd voelen als een beschamende ervaring. Echter, er zijn voedingsmiddelen die tot snack acceptabel zijn, zelfs niet als je op dieet bent, en je kunt proberen een paar gezonde snack ideeën te houden dieet plezier en schaamteloos.

Mieren op een Logboek

Een stok van selderij met een spread van pindakaas en rozijnen op de top is algemeen bekend als "Mieren op een Logboek" in de wereld van het ouderschap, maar het maakt ook een gezonde snack voor volwassenen.

Fruit, groenten en Meer Fruit

Voor degenen die behoefte hebben aan een zoete tand tevreden te stellen, een scala aan kleurrijke, sappig, vers fruit kan een weelderige en natuurlijk zoete snack te voorzien.

Yoghurt

Yoghurt is laag in calorieën en een gezonde snack. Als extra gezondheidsvoordeel voor vrouwen, yoghurt verluidt effectief bij de behandeling van schimmelinfecties.

Veggies

Voor een grotere eetlust, maar als je nog niet helemaal niet klaar voor een volledige maaltijd, het vinden van iets gezonds te tij u dan misschien een beetje moeilijker. Groenten zoals plakjes komkommer of tomaten kan je dorst te lessen maar ook zorgen voor een meer vullend voorgerecht, en ze zullen niet toevoegen op de pond.

Kauwgom

Veel lijners vinden het van essentieel belang om te blijven kauwgom handig bij het dieet. Kauwen een low-calorie, suikervrije kauwgom helpt vaak tot onbedwingbare trek uit te stellen.

Ijsblokjes

Tijdens warme dagen, kraken op ijsblokjes rechtstreeks uit uw vriezer is een ideale zero-calorie snack.