Gezonde Fast Food Ontbijt

Eten op de vlucht is een feit van het leven, maar het maakt het vaak moeilijk om gezond te zijn. Terwijl de verleidingen van caloriebeperkt en suiker beladen fast-food ontbijt sterk kunnen zijn, zijn er gezonde opties op bijna elke fast-food restaurant menu. Door het opstellen van jezelf voor situaties waar u snel het eten van fast food en het bewapenen van jezelf met kennis over voeding, kunt u uw taille onder controle te houden.

McDonald's

McDonald's biedt een aantal gezonde keuzes voor het ontbijt. De Fruit 'n' Yogurt Parfait is misschien wel de beste keuze op 160 calorieën, 2 g vet, 5 mg cholesterol, 85 mg natrium, 1 g vezels en 4g eiwit. Hoewel Egg mcmuffin hoger vet-, natrium en cholesterol, heeft 18 gram eiwit en is een van de meer gezonde fast-food ontbijt. McDonald's Hotcakes, verminderd met de boter en stroop zijn een goede keuze bij 350 calorieën en 9 g vet.

U kunt ook calorieën te snijden door het bestellen van ontbijt sandwiches zonder kaas en af ​​te zien van de waarde maaltijden die calorierijke zijkanten en dranken bevatten.

Starbucks

Skinny lattes of koffie met magere melk en suiker vervanger zijn een goede keuze, want ze zijn laag in calorieën en bevatten calcium. Als je iets meer substantiële nodig hebt, ga voor de gemengde vruchten en noten Starbucks verkoopt aan de kassa. Ze zijn vol met eiwitten en gezonde vetten uit de noten en zijn laag in calorieën.

Een goede mogelijkheid om een ​​grotere bite is de spinazie, geroosterde tomaat, feta en ei wrap, die 240 calorieën, 10 g vet, en 7g vezels en 13 g eiwit. Een andere optie voor een gezond ontbijt sandwich is het minder vet kalkoen bacon met cholesterol-vrij ei en verlaagd vetgehalte witte cheddar. Dit is significant lager in cholesterol en hoger in eiwit.

Dunkin Donuts

Dunkin 'Donuts' eiwit en veggie flatbread sandwich is 290 calorieën en heeft veel eiwit, maar is laag in cholesterol. De donuts, muffins en bagels zijn verpakt met calorieën en vet, maar als je een donut moet hebben, ga dan voor de reguliere glas, dat is 220 calorieën, 9 g vet en 12 g suiker.

Controleer calorieën en vet

Als er een ander menu-item dat u bekeek voor een fast-food ontbijt kunt u de voedingswaarde feiten CalorieKing.com controleren. Zoek items die niet alleen weinig calorieën, suiker, vet en cholesterol, maar hebben voedingswaarde zoals eiwitten, vezels, calcium en vitaminen. De site bevat ook cirkeldiagrammen die laten zien hoe evenwichtig het item is op het gebied van koolhydraten, eiwitten en vetten.