Gezonde Dieet voor ADHD

Attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) is een neurologische en cognitieve gedragstherapie aandoening die voor het eerst verschijnt in de kindertijd. Symptomen van ADHD onder meer moeite met aandacht, slechte impulscontrole en hyperactiviteit. ADHD is een catch-all diagnose voor een groep van aandoeningen die verschillende causale paden die gemeenschappelijke mechanismen in het centrale zenuwstelsel te betrekken hebben. Voedselallergieën, voedsel-additief gevoeligheden, milieu allergieën en metabole, hormonale en gevarieerd psychiatrische aandoeningen kunnen symptomen van ADHD te maken. Hebben een volledige fysieke en mentale evaluatie van de diagnose ADHD. Uitsluiten bijdragen lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Verbeter uw dieet en voeding aan ADHD-symptomen verbeteren.

Diagnose en uitsluiten van andere mogelijke oorzaken

Krijgen een formele diagnose van een arts en een psychiater of psycholoog. Zorg ervoor dat tests worden uitgevoerd om vast te stellen en uit te sluiten hypoglykemie, endocriene stoornissen, voedingstekorten, leerstoornissen, angst en depressie.

Evalueren voor milieu-allergieën. Gevoeligheden voor hoge niveaus van stof, schimmels, huidschilfers van huisdieren of giftige stoffen in de woning kan bijdragen aan de symptomen van ADHD.

Probeer een eliminatie dieet om voedingsmiddelen die de symptomen kunnen verergeren identificeren. Dit omvat het verwijderen van alle voedingsmiddelen die mogelijk kunnen veroorzaken of verergeren symptomen en daarna het langzaam toevoegen van levensmiddelen de voeding tijdens het monitoren symptomen. Voedselallergieën en gevoeligheden die de meeste kans om ADHD-symptomen te creëren betrekken zuivel, tarwe producten, geraffineerde suiker, verwerkt en geproduceerd voedsel, voedingsmiddelen met kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, mononatriumglutamaat (MSG) en voedingsmiddelen die salicylaten bevatten. Voedingsmiddelen met salicylaten bevatten amandelen, appels, abrikozen, bessen, kersen, komkommers, bessen, sinaasappels, perziken, paprika's, pruimen, pruimen en tomaten.

Als u niet zijn toegewijd aan het doen van een volledige eliminatie-dieet, dan kunt u ook eliminatie "experimenten" doen om het effect van risico voedingsmiddelen te evalueren. Bijvoorbeeld, elimineren verwerkt en junkfood uit de voeding, en zien of dit verbetert de aandacht en vermindert hyperactiviteit en impulsiviteit. Herintroduceren dan is deze voeding en de resultaten te observeren. Herhaal deze experimentele proces met de andere voedingsmiddelen in Stap 3. Probeer bijvoorbeeld een low-suikerarm dieet. Kijk of er een verbetering. Dan, voeg suiker aan het dieet en observeren. Als je ziet impulsiviteit of hyperactiviteit na een suiker binge, dan vermijd suiker in de toekomst.

De volledige eliminatie dieet heeft een groter potentieel om probleem voedingsmiddelen te identificeren, want er kunnen meerdere voedingsmiddelen die een cumulatief effect hebben, en deze kunnen niet worden geïdentificeerd met eenvoudige eliminatie experimenten.

Verbeter Diet and Nutrition

Volg een dieet met weinig eenvoudige koolhydraten en hoog in eiwitten. Hypoglykemie kan ADHD-symptomen te creëren. Een dieet rijk aan eiwitten en complexe koolhydraten verhoogt de stofwisseling en stabiliseert de bloedsuikerspiegel. Voedingsmiddelen die eiwit bieden onder andere bonen, kaas, eieren, vlees en noten. Voeg deze eiwitrijke levensmiddelen in de ochtend en om snacks in de middag naar concentratie te verbeteren.

Onder meer in het dieet van verse groenten en fruit, met uitzondering van die boven die bevatten salicylaten vermeld. Verse groenten en fruit zorgen voor voedingsvezels en complexe koolhydraten die de stofwisseling stabiliseren.

Onder andere voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren, zoals koud water vis zoals tonijn, zalm en haring bevatten. Ook, walnoten, paranoten en olijf- en koolzaadolie leveren essentiële vetzuren.

Voeg een 100 procent multivitaminen en mineralen aanvulling op uw dagelijkse routine.