Gezonde Alternatieven voor Dieet

Gezonde Alternatieven voor Dieet

Op dieet wordt over het algemeen gezien als het eten van voedsel in een strenge, gecontroleerde manier om gewicht te verliezen. Met fad diëten, deelnemers verduren extreme beperkingen van voedingsmiddelen, of verbruiken pillen of shakes om maaltijden te vervangen. Deze methoden van diëten zijn ongezond en vaak slechts tijdelijke resultaten op. Voor blijvend gewichtsverlies, moet je permanente veranderingen in levensstijl te maken door het veranderen van uw eetgewoonten en het verhogen van uw lichamelijke activiteit. Het maken van subtiele veranderingen gezondheid zal helpen u met succes gewicht te verliezen. Zeg vaarwel aan rage voor altijd op dieet.

Gezonde Voeding

Het kiezen van gezondere voedingsmiddelen kan helpen gewicht te verliezen en het weg te houden zonder te verhongeren jezelf. Hele korrels, rauwe groenten en fruit, en vis en mager vlees zal je het gevoel voller langer, en ze hebben een betere voedingswaarde dan high-verwerkte en natrium-rijke voedingsmiddelen. Probeer het hebben van meerdere kleinere maaltijden gedurende de dag om de stofwisseling van uw lichaam in balans te houden en aan de verleiding van overeten te voorkomen. Maaltijden overslaan verlaagt je stofwisseling en remt vergieten pond. Verminder het aantal dagelijkse calorieën die je eet met 500 calorieën en je zal ongeveer 1 pond per week verliezen.

Verandering van Lifestyle

Duidelijke doelen en strategieën die u zullen helpen uw eetgewoonten en de manier waarop je voedsel veranderen ontwikkelen. Vraag jezelf af wat je triggers zijn voor het eten van voedsel? Vermijd die triggers die kunnen worden geïdentificeerd. Vermijd het eten 's avonds laat of wanneer je geen honger hebt. Vertrouw uw doelen met een huisgenoot of een vriend om de verantwoordingsplicht en hulp te zoeken als je in de verleiding komen om te genieten van veel eten of eten als verveeld.

Oefening

Uitoefenen voor een half uur drie tot vier dagen per week zal u helpen meer gewicht verliezen dan door enkel te focussen op uw eten. Vind oefening die is vermakelijk. Ga wandelen met een vriend, het vinden van een yoga of dansles, of deelnemen aan een softbal competitie. Wissel de fitnessapparatuur die u tussen de loopband, elliptische machine, fiets en gewichten te gebruiken. De oefening is een alternatief voor een dieet, omdat het calorieën en vet, al die tijd toning je lichaam en het opbouwen van spieren verbrandt.

Drink Water en Take Vitaminen

Drink minstens acht glazen water per dag om een ​​gezond gewicht te behouden. Vervang frisdrank of andere hoge suiker dranken met water bij de maaltijden. Het nemen van vitaminesupplementen is ook een geweldig idee voor een optimale gezondheid. Zoek een dagelijkse vitamine dat de zeven essentiële voedingsstoffen --- calcium, vezels, magnesium, vitamine E, vitamine C, vitamine A en kalium heeft.