Gezonde Alternatieven voor Coffee

Gezonde Alternatieven voor Coffee

Koffie is een van de meest populaire dranken in de wereld. Mensen drinken koffie om verschillende redenen. Sommige van de smaak, terwijl anderen genieten van de energie-boost ervaren na het drinken van een kop warme koffie. Sommigen drinken de drank sociaal, terwijl anderen drinken gewoonlijk. Ondanks zijn populariteit, koffie en de consumptie ervan blijven controversiële onderwerpen. In 2007 heeft de American Society for Nutrition besproken, tijdens de "controverse sessie," de voordelen voor de gezondheid en de nadelen van de consumptie van koffie. Er zijn gezonde alternatieven voor koffie als je op zoek bent naar een geschikte vervanging voor uw gewone kop van Java.

Green Tea

Vermoedelijk op de stofwisseling en de vetverbranding te verhogen, groene thee is populair onder dieet liefhebbers vanwege de link naar gewichtsverlies. Maar groene thee heeft vele andere voordelen voor de gezondheid die suggereren dat het moet koffie in levensstijl elke gezondheidsbewuste persoon te vervangen. Door het verlagen van het risico op trombose, zou groene thee het risico op hart-en vaatziekten te verminderen. Groene thee is gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde voor vele jaren, en is gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen, een verminderd immuunsysteem stimuleren, en zelfs percentages van tandbederf te verminderen door het elimineren van tandplak. Groene thee bevat lagere hoeveelheden cafeïne dan zwarte thee, wat resulteert in lagere tarieven van slapeloosheid.

Citroen en Water

Holistische voedingsdeskundige Joy McCarthy adviseert elke ochtend drinken van een mengsel van citroen en water op een lege maag in plaats van koffie. Lemon is een van de weinige voedingsmiddelen die helpt de lever te ontgiften op natuurlijke wijze door het stimuleren van de productie van gal, die toxines voert van de lever. McCarthy raadt knijpen het sap van 1/4 of 1/2 van een vers gesneden citroen in een glas water en het drinken van het mengsel elke ochtend op een lege maag.

Rooibosthee

Voor koffiedrinkers die hunkeren naar de warme, romige en zoete kwaliteiten van bepaalde soorten koffie, zou rooibos thee een optie die hun smaak voldoet zijn. Bekend als rode struik thee, rooibos komt uit Zuid-Afrika. Rooibos is cafeïne-vrij, in tegenstelling tot groene thee, en geladen met anti-oxidanten. Dit maakt het ideaal voor diegenen die koffie uit hun dieet vanwege het cafeïnegehalte te elimineren.

Teeccino

Een cafeïnevrije kruidenthee koffie, Teeccino wordt gebrouwen uit kruiden, granen, fruit en noten die zijn geroosterd en gemalen om echte koffie te lijken. Teeccino is ontworpen voor koffie verslaafden die het moeilijk vinden om koffie te stoppen. Door het mengen van deze kruidendrank in koffie over een periode van twee weken, Teeccino vergemakkelijkt koffiedrinkers in de voeding te veranderen. De makers van Teeccino beweren dat de kruiden koffie veilig voor zwangere en zogende moeders door het ontbreken van stimulantia in de samenstelling.