Gezond eten voor jonge atleten

Het type van het dieet van een jonge atleet volgt meestal verschilt van die van de oudere atleten in een paar manieren. Een van de belangrijkste factoren om te onthouden is dat niet alleen het kind nodig hebt om genoeg calorieën in zijn dieet aan de energie voor zijn atletische inspanningen moeten hebben, maar hij moet er ook voor zorgen dat zijn dieet is in evenwicht, zodat zijn lichaam goed te ontwikkelen. De all-eiwit diëten of no-carb dieet dat volwassenen soms praktijk zou het moeilijker maken voor een kind om de voedingsstoffen die hij nodig heeft om goed te presteren krijgen.

Whole Foods

Het is heel gebruikelijk voor kinderen om te veel verwerkt voedsel eten, zoals magnetron diners, popcorn en verwerkte kip nuggets. Jonge sporters die serieus zijn over het ontwikkelen van hun talenten moeten de hoeveelheid verwerkte voedsel dat ze eten te beperken.

Vis is een van de voedingsmiddelen die een kind kan eten, dat is goed voor hem en voor zijn groei als een atleet. Vis is een levensvatbare bron van eiwitten en omega-drie vetzuren, die kunnen helpen om neer ontsteking letsel ondervonden door kinderen atleten.

Zaden en noten kunnen ook gegeten worden. Vet in de voeding is gemeden in de afgelopen jaren; Echter, er zijn een aantal goede vetten in de voeding. Een kind kan noten en zaden te eten en eiwitten en vezels. Echter, het is belangrijk om dat geheel te onthouden, moet rauwe noten worden gegeten - niet gezouten, gesuikerde, geglaceerde of geroosterde noten.

Focus op het eten van groenten. Groenten zijn een natuurlijke bron van vezels, koolhydraten, mineralen en vitaminen. Een jonge atleet moet groenten maken van zijn belangrijkste bron van koolhydraten. Groenten zijn effectiever als koolhydraten dan pasta, brood of ontbijtgranen want groenten zijn natuurlijk en worden niet verwerkt.

Een jonge atleet kan soms vlees zoals pepperoni pizza of hamburger pasteitjes van een fast-food restaurant te eten; maar dit een uitzondering en niet de norm zou moeten zijn. Sommige van de beste soorten vlees voor jonge atleten zijn kipfilet en varkensvlees.

Water

Hoewel het gezond verstand voor atleten van alle leeftijden om water te drinken, dit is iets dat jonge atleten niet waarderen genoeg. Zelfs zonder enige vorm van fysieke activiteit gedurende de dag, is het lichaam van een kind consequent herstellen en regenereren cellen. Water dient als katalysator voor deze werkwijze. In dit geval van een kind dat een atleet, de behoefte aan water nog groter, omdat haar lichaam moet herstellen en regenereren cellen sneller en vaker dan kinderen die niet atleten. Als een jonge atleet niet genoeg water drinkt, zal haar lichaam niet in staat zijn te doen gehydrateerd te blijven, en verwondingen of ziektes kan voorkomen.

Child atleten moeten vermijden drinken vloeistoffen die cafeïne bevatten. Hoe meer cafeïne een kind drankjes, hoe meer water hij nodig heeft. Het is een cyclus die nooit stopt. Door het drinken van water in de eerste plaats, kan een kind gezonder zijn en beter presteren.