Gezond eten Opties voor Tieners

Gezond eten Opties voor Tieners

Het is niet altijd gemakkelijk voor tieners te houden van een gezond dieet. Automaten op scholen campussen zijn meestal gevuld met junkfood en frisdrank. Cafetaria's werken op krappe budgetten, zodat de voedingswaarde van het voedsel dat ze serveren lijdt dienovereenkomstig. Echter, zelfs terwijl het moeilijk, zijn er opties voor kinderen en jongeren die willen een gezond dieet te houden.

Niet overslaan ontbijt

Op zich overslaan van het ontbijt, zoals het overslaan van elke maaltijd, kunnen tieners van de vitaminen, vezels en mineralen die ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling ontnemen. Bovendien, het ontbijt is een van de weinige maaltijden tieners kunnen zowel bereiden en eten thuis. Bijgevolg hebben ze toegang tot melk, groenten en fruit, yoghurt, en andere items veel tieners verafschuwen om mee te nemen met hen de hele dag door. Tieners kunnen dit gebruiken als een kans om een ​​vliegende start te krijgen op het verkrijgen van een nutritioneel maaltijd in aan het begin van de dag.

Calcium en Ijzer

De adolescent jaren worden gekenmerkt door snelle groei in een adolescent in kwestie. Dit plaatst een extra lichamelijke vraag op calcium, voor het ontwikkelen en versterken van botten, en ijzer, die helpt bij de opbouw van spieren en vermoeidheid en bloedarmoede te voorkomen. Melk en yoghurt zijn goede bronnen van calcium. Vlees, noten en bladgroenten zijn goede bronnen van ijzer. Hoewel het moeilijk kan zijn om voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium en ijzer naar de campus te brengen voor de lunch, kunnen tieners minstens vermijd het eten van te veel suikerhoudende producten op school, dat calcium kan bloedzuiger uit beenderen.

Breng Snacks, geen maaltijden

Veel tieners maken zich zorgen over hun gewicht, en de adolescent jaar zijn vaak momenten waarop jongeren met ernstige problemen met hun zelfbeeld. Echter, overslaan van maaltijden is niet hetzelfde als dieet. Als een tiener is in het verliezen van gewicht, kunnen zij een reeks gezonde snacks of "mini-maaltijden" eet gedurende de dag, in plaats van één grote maaltijd in het midden van de dag. Deze kunnen bestaan ​​uit zakjes van fruit en groenten, zoals wortelen.

Vermijd Hunger Attacks

Door voorzichtig met wat ze eten, kunnen tieners niet alleen gezonder eten, maar minder eten. Het consumeren van veel geraffineerde koolhydraten, of voedingsmiddelen met een hoog gehalte van suiker en witte bloem, kan ertoe leiden dat de bloedsuikerspiegel plotseling stijgen. Als het erop aankomt, is het resultaat een honger aanval. Voedingsmiddelen die dit kan doen voor het menselijk systeem op te nemen snoep, suikerhoudende frisdranken en chips.