Gezond eten om te voorkomen dat migraine

Migraine variëren van ernstig invaliderende aan een minderjarige verstoring in verschillende mensen. Onderzoek uitgevoerd door de Amerikaanse Migraine Foundation is veelbelovend in dat de stichting in staat om suggesties en aanbevelingen ter voorkoming en behandeling van migraine te bieden is geweest. Hoewel er geen remedie voor migraine, het eten van gezonde voeding kan bijdragen tot het verminderen of voorkomen van migraine-aanvallen.

Gezonde Keuzes

Een snelle afname van bloedglucose is aangetoond dat een trigger voor het begin van migraine hoofdpijn. Daarom is de American Migraine Foundation (AMF) beveelt eten drie maaltijden op een regelmatig schema dagelijks plaats van een of twee grote maaltijden. Het eten van drie maaltijden zal uw bloedsuikerspiegel op een stabiel niveau, terwijl een of twee maaltijden laat schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Ze raden ook drinken een voldoende hoeveelheid water, die wordt uitdroging, die is gekoppeld aan het voorkomen van migraine.

Good Foods

Voedsel dat kan helpen bij het voorkomen van migraine zijn onder andere voedingsmiddelen die calcium-rijk zijn, zoals broccoli en spinazie. Kruiden zoals cayennepeper en knoflook kan de pijn geassocieerd met migraine te verminderen, dus voel je vrij om het seizoen je eten op smaak. Pepermunt is aangetoond dat ook migraine pijn te verminderen. Uw voeding moet bestaan ​​uit een mix van verse voedingsmiddelen die niet zijn verwerkt. Een verscheidenheid aan groenten en fruit, gecombineerd met een mix van granen moet bijdragen tot het verminderen of migraine te elimineren.

Voorzichtig Foods

Hoewel voedingsmiddelen zoals frambozen, yoghurt en citrusvruchten zijn gezond, zijn deze voedingsmiddelen is aangetoond dat een potentiële trigger voor migraine hoofdpijn. Zelfs eenvoudige salade dressings kan enige neiging tot migraine produceren. Al deze voedingsmiddelen te gebruiken met mate vermeden en bij het begin van een migraine.

Bad Foods

Voedingsmiddelen die migraine kunnen verergeren omvatten de meeste kazen, chocolade, zuurkool en vele soorten noten. Alcohol en smaakstoffen bevatten alcohol (zoals sommige vanille) dient te worden vermeden of met mate gebruikt als u lijdt aan migraine. Onderzoek heeft uitgewezen dat voedingsmiddelen met tyramine kan leiden tot migraine. Tyramine wordt gevonden in oude voedingsmiddelen. Gist en sojasaus bevatten tyramine. Gemeenschappelijke restjes beginnen "leeftijd" na 24 uur, zodat ze tyramine bevatten. Andere voedingsmiddelen te vermijden of te eten in kleine hoeveelheden onder andere gedroogd fruit, olijven, verwerkt vlees, bananen en avocado's.

Middelen

Middelen die u kunnen helpen om de oorzaken van migraine te begrijpen zijn de Amerikaanse Migraine Foundation (AMF) en de Migraine Research Foundation. De AMF werd opgericht om de oorzaken van migraine onderzoek en bieden real-life suggesties voor het verbeteren van de levens van degenen die lijden aan migraine. De Migraine Research Foundation is bezig om de oorzaak van migraine te bepalen. Dit zal helpen artsen voorschrijven effectieve behandeling opties voor mensen die lijden aan migraine. Beide organisaties bieden suggesties om te helpen de slopende effecten van migraine, die bijna een van de op de vier gezinnen in de Verenigde Staten van invloed te verminderen.