Gezicht Huiduitslag bij kinderen

Er zijn veel mogelijke redenen voor een uitslag in het gezicht op een kind. Soms is een uitslag in het gezicht is een vroeg teken van een ziekte, maar op andere momenten is het belangrijkste kenmerk van een aandoening. Hier zijn een aantal voorwaarden met betrekking tot uitslag in het gezicht.

Mazelen

Kinderen laten vaccineren tegen mazelen, maar nog steeds kan het contract. Een rode uitslag in het gezicht ontwikkelt na drie of vier dagen met mazelen en snel verspreidt. Het duurt ongeveer zeven dagen.

Rubella

Als rubella wordt aangegaan, zal een roze / rode uitslag op de wangen verschijnen en te verspreiden. Verbetering wordt waargenomen na vier dagen.

Scarlet Fever

Met roodvonk, een rood, rood gezicht ontwikkelt, samen met keelpijn. De uitslag en rood gezicht is niet ernstig en gaat weg op zijn eigen.

Vijfde ziekte

Vijfde ziekte veroorzaakt wangen van het kind erg rood. Met warmte of oefening, zal de uitslag veel helderder lijken en misschien meer jeuken. Het kind is niet besmettelijk zodra de uitslag zich aandient.

Milia

Milia is een uitslag in het gezicht bij kinderen gekenmerkt door gele of witte bultjes. Ze gaan weg op hun eigen tijd en zijn niet besmettelijk.

Eczeem

Eczeem is een veel voorkomende huiduitslag die kan worden op het gezicht of andere delen van het lichaam. De uitslag kan jeukende, rode of gezwollen zijn. Het wordt veroorzaakt door een soort irriterend.