Gewicht toeneemt Technieken

Gewicht toeneemt Technieken

Ondergewicht kan net zo frustrerend als overgewicht voor de getroffen persoon. Als je worstelt met het houden van je gewicht op, er zijn dingen die je kunt doen om gewicht te langzaam te krijgen op een gezonde manier, het verhogen van uw algehele gezondheid en gevoelens van welzijn. Blijf weg van rages of wonder producten die beloven om kilo's op te pakken en in plaats daarvan neem een ​​gezonde, voeding betreft evenwichtige benadering van het verkrijgen van gewicht.

Maak een eetdagboek

Voordat u bepalen hoeveel calorieën je nodig hebt om elke dag te eten om gewicht te krijgen, zult u moeten begrijpen hoeveel calorieën u momenteel consumeren. Begin met het bijhouden van een eetdagboek, terwijl het eten van uw normale dieet. Schrijf alles op wat je eet elke dag, samen met hoeveel calorieën zijn in elk item. Doe dit voor een tot twee weken en gaan vervolgens over de resultaten met een voedingsdeskundige, die u kan helpen om uw eetpatroon beter te begrijpen. Deze oefening moet je een goed idee van wat je normale calorie-inname is te geven.

Bepaal New Caloric Goals

Zodra u een goed idee van wat uw huidige calorie-verbruik zijn, is het tijd om na te denken over hoe u uw gewicht te verhogen. Het eten van 500-1.000 extra calorieën per dag zal u een gewichtstoename van een tot twee pond per week te geven. Dus, als je normaal verbruikt 1.500 calorieën per dag, dan is het verhogen van uw calorie-inname tot 2000 calorieën zal je ongeveer een halve kilo gewichtstoename per week geven.

Kies wijselijk

Terwijl het proberen om gewicht te krijgen, kies je voedsel verstandig. Het toevoegen van calorieën aan uw dieet door het consumeren van junkfood zal een negatieve invloed op uw algehele gezondheid, zelfs als je het gewicht dat je wilt winnen winnen. In plaats daarvan houden aan voedingswaarde dichte voedingsmiddelen, zoals pindakaas, kaas, muesli, sap en volle melk.

Beoordelen Langs de Weg

Zoals u het veranderen van uw eetgewoonten, blijven uw voortgang te beoordelen door middel van het onderhouden van uw eetdagboek. Het toevoegen van uw calorie-inname voor de dag zal je helpen om te begrijpen of je bent echt de consumptie van de juiste hoeveelheid calorieën voor gewichtstoename. Als u begint met het nuttigen van te veel of te weinig calorieën, zal uw voedsel dagboek helpen om dit te erkennen; uw eetgewoonten dienovereenkomstig te veranderen. Wanneer u uw streefgewicht te bereiken, zal je eetdagboek ook helpen om je voedselinname te wijzigen, zodat je je nieuwe gewicht kunt behouden.