Gevolgen van het Drinken Frisdranken Vóór het trainen

Gevolgen van het Drinken Frisdranken Vóór het trainen

Het drinken van frisdrank voor de training heeft twee negatieve gevolgen: ten eerste, het kan leiden tot uitdroging; ten tweede kan het een piek in bloedsuiker die uiteindelijk zal leiden tot vermoeidheid. Deze twee factoren optreden omdat soda bevat cafeïne en suiker. Noch cafeïne noch suiker helpt bij atletische prestaties, ondanks de beweringen van sommige energiedranken of andere producten. Over het algemeen is het beter om water, de meest natuurlijke bron van hydratatie voorafgaand drinken te oefenen.

Cafeïne en Oefening

De meeste frisdranken bevatten cafeïne. Cafeïne is een psychoactieve drug. Veel mensen vergeten dit feit, omdat cafeïne is zo gewoon in vele toepassingen en culturen. Cafeïne is een natuurlijk geneesmiddel; Het is aanwezig in de koffieboon en thee bladeren. Met mate, zoals de meeste stoffen, cafeïne is vooral schadelijk voor het lichaam. Echter, het drinken van cafeïne op het verkeerde moment kan leiden tot slechte voeding. Specifiek, cafeïne een dehydraterende effect op het lichaam vanwege zijn eigenschappen als een diureticum. Hierdoor duwt vloeistoffen door het lichaam in plaats van dat ze goede tijd worden geabsorbeerd. Wanneer u een frisdrank te drinken, in plaats van hydraterende jezelf, je kan eigenlijk het tegenovergestelde doen. Sinds oefening en zweten kunt u ook uitdrogen, is het beter om een ​​hydraterende drank in plaats van een ontwateren drank voor de training te drinken.

Suiker en Oefening

Suiker ander type natuurlijk voorkomende stimulerend middel dat goed is voor het lichaam met mate. Er zijn twee soorten suikers: eenvoudige en complexe. Complexe suikers in voedingsmiddelen, zoals groenten, fruit, en sommige korrels zijn beter voor het lichaam, omdat zij behandeld gedurende een langere periode. Het type suiker in soda eenvoudige suiker, die vaak een additief zoals glucosestroop. Deze suikers worden zeer snel verwerkt. Toen ze het lichaam, het lichaam schopt in overdrive om de extra calorieën te verwerken. Dit is de "suiker high" sensatie die je kunt voelen als je frisdrank drinkt net voor de inspanning. U kunt echter een plotselinge "crash" mee zodra de suiker is verwerkt. Het drinken van frisdrank voor de training zorgt deze plotselinge piek en de daaropvolgende daling van de bloedsuikerspiegel. Het resultaat is een crash of vermoeidheid na een korte tijd.

Soda Alternatieven

Er zijn een aantal frisdranken en frisdrank alternatieven die goed is om te drinken voor de training zijn. Water wordt meestal de voorkeur, maar sommige mensen vinden het een uitdaging om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water alleen te drinken. Sportdranken over het algemeen hebben geen cafeïne. Ze hebben wel suiker, maar, en veel veel te veel bevatten. Sportdranken zijn bedoeld voor gebruik volgende oefening om suiker verlies van uw lichaam aan te vullen. Voor de training, is het het beste om cafeïne vrij, suikervrije alternatieven te drinken. Puur vruchtensap of puur plantaardige sap bevat complex in plaats van eenvoudige suikers. Kijk voor drankjes die niet beschikken over extra glucosestroop, fructose, of vruchtensap uit concentraat.