Gevoelige Huid Acne Behandelingen

Het kiezen van uw huidverzorgingsproducten verstandig is van cruciaal belang als het gaat om de gevoelige huid, die door zijn aard is gevoelig voor acne en vereist een zachte benadering van de behandeling. Het kiezen van een product dat te sterk is kan het nog erger te maken door het drogen van uw huid en waardoor het meer olie, die op zijn beurt leidt tot meer acne te ontwikkelen produceren. Er zijn veel huidverzorgingsproducten opties die er zijn, zowel over-the-counter en recept, die zijn ontworpen voor het opruimen van acne, terwijl het voldoen aan de unieke behoeften van mensen met een gevoelige huid.

All Natural Sensitive Skin Care Lines

Er zijn veel huidverzorging lijnen die alle natuurlijke ingrediënten beschikken om acne te behandelen voor mensen met een gevoelige huid. De logica achter deze productlijnen is dat natuurlijke ingrediënten zijn niet zo hard als laboratorium geproduceerde chemische stoffen en zijn dus zachter voor de gevoelige huid. Twee voorbeelden van gevoelige acne behandeling lijnen zijn de Clearpores Skin Cleansing System, dat ingrediënten zoals Dandelion Root en Aloë Vera, en de Acne Research Lab Essentiële Acne behandeling lijn, die botanische extracten van de inheemse planten gevonden over de hele wereld gebruikt wordt gebruikt.

Glycolzuur Gezichtsreinigers

Huidreinigingsmiddelen gemaakt met 12 of 15 procent glycolverbindingen geacht "zeepvrij" en zijn effectief bij de behandeling van vele soorten gevoelige huid acne. In het algemeen wordt de pH van deze glycolzuur reinigingsmiddelen is laag, wat ideaal is voor de gevoelige huid.

Voorgeschreven medicijnen

Een bezoek aan de dermatoloog op de lange termijn kan besparen mensen met een gevoelige huid een hoop geld en hoofdpijn als gevolg van vallen en opstaan ​​met behulp van producten die zijn gewoon te hard. Artsen hebben toegang tot vele crèmes, gels en orale medicijnen die bij toediening in combinatie kan beter op de gevoelige huid, dan over-the-counter producten werken.