Gevaren van Indoor Insect Fogger Inademing

Er zijn verschillende gradaties van gevaren van indoor insect rookmachine inhalatie voor volwassenen, kinderen en zuigelingen. Insect vernevelaars die binnenshuis worden gebruikt bevatten permethrine en resmethrin, die zeer giftige chemicaliën. Zuigelingen en peuters hebben een hoger risico op schade aan hun luchtwegen en het immuunsysteem, en blootstelling kan een auto-immuunziekte veroorzaken. Er moet worden genomen om ervoor te zorgen de chemicaliën niet vestigen op voedsel, beddengoed, kleding of andere voorwerpen die in een huishouden.

Gevolgen voor kinderen

Binnen gebruik van insecten vernevelaars vormt een ernstig risico voor de gezondheid en veiligheid van zuigelingen en jonge kinderen. Kinderen en baby's die stof inademen dat is besmet met giftige chemicaliën de rookmachine's lopen een risico op beschadiging van hun immuunsysteem. Zuigelingen een risico van het aanraken van oppervlakken op de vloer of objecten die zijn blootgesteld aan permethrine en resmethrin residu lopen ook. Ze konden immuungemedieerde ademhalingswegen en de huid irritatie ontstaan.

Volwassen Gevaren voor de gezondheid

Volwassenen die blootgesteld permethrine kan schade aan bepaalde zenuw functies, die voortvloeit uit een verandering van de zenuwmembraan biochemie lijden. Volwassenen die zijn blootgesteld aan indoor rookmachine gebruik kunnen ervaren zenuwaandoeningen, duizeligheid en een verschillende mate van spiertrekkingen en andere bewegingsproblemen. Luchtwegen problemen kunnen ontstaan ​​uit de inademing en soms een andere neurologisch actieve eiwitten in de hersenen, afhankelijk van de mate van blootstelling aan toxines veroorzaken, volgens de EPA.

Voorzorgsmaatregelen

Vóór de aankoop van een insect fogger, zorg ervoor dat het geen giftige stoffen die een gevaar voor de gezondheid kan creëren voor een familielid die astma of andere aandoeningen van de luchtwegen heeft bevatten. Verwijder jezelf, je kind en eventuele huisdieren uit de kamer wordt behandeld, en controleer of de deur en ramen goed gesloten zijn. Voordat u begint, hebben betrekking op alle badkamer en keuken werkbladen, pet-food gerechten, beddengoed, speelgoed en andere blootgestelde oppervlakken van de beslechting van residuen van bestrijdingsmiddelen. Na de behandeling van het gebied voor vier uur, ventileer de ruimte voor maximaal twee uur alvorens iedereen in de kamer.

In een Emergency

Als u of iemand in uw familie per ongeluk in contact komt met giftige stoffen die uit de insect fogger, zal de mate van schade hangt af van de blootstelling tijd om de toxines. Als de giftige stoffen worden ingeademd, onmiddellijk te verlaten het gebied en krijgen de frisse lucht buiten. Vóór het toedienen van kunstmatige beademing, bel 911 of de politie of brandweer. Daarnaast, bel uw arts als het gif controlesysteem voor advies over hoe u de behandeling problemen aan te pakken, volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services.