Gevaren van Hydroxycut

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft meerdere waarschuwingen betreffende Hydroxycut uitgegeven. Na de eerste waarschuwing, Hydroxycut verwijderd ephedra, een plantaardig chemische daarin de alkaloïden efedrine en pseudo-efedrine. Deze alkaloïden zijn gevonden hoge bloeddruk, aritmie, hartaanval en beroerte. Zelfs na herformulering, heeft Hydroxycut vrijwillig teruggeroepen 14 van haar producten en de FDA heeft nog steeds zijn tweede waarschuwing van kracht.

Heart Health Gevaren

Hydroxycut is ontworpen om de eetlust te verminderen en het metabolisme verhogen. Echter, hebben ernstige bijwerkingen zijn gemeld door mensen die het gebruiken. Hydroxycut bevat cafeïne, die kan versnellen de hartslag en zet mensen met een risico op hartaanvallen. De combinatie van wilgenbast, natuurlijke aspirine en cafeïne in de vorm van guarana verhogen dit risico, evenals het risico op hoge bloeddruk, hart mompelt en beroerte.

Nier Gevaren

Naast cafeïne en aspirine, Hydroxycut bevat kalium. Kalium en calcium zijn opgenomen bij de regulering van gewichtsverlies, maar ze kunnen verstoren nier behandelingen. Mensen met nierziekten moeten hun inname van kalium te beperken en dient daarom voorzichtig over het nemen van Hydroxycut.

Waarschuwing voor Diabetici

De FDA waarschuwt diabetici nodig om insuline te nemen niet te Hyrdoxycut nemen omdat het kan interfereren met de manier waarop de hersenen leest bloedsuikerspiegel. Hydroxycut bevat chroom, die insuline reguleert en controleert het lichaam de bloedsuikerspiegel. Chroom trucs het lichaam te laten denken dat het vol is. Het nemen van Hydroxycut kon de hersenen te laten denken bloedsuikers normaal zijn als ze dat niet zijn.

Other Side Effects

Naast hartproblemen en interferentie met diabetes en nieren behandelingen, is Hydroxycut gekoppeld aan andere bijwerkingen. De FDA heeft meldingen ontvangen van mensen die Hydroxycut hebben genomen die beweren dat het heeft geleid tot lever- en nierfalen, spierschade en geelzucht ontvangen. Er was een melding van een persoon nodig een levertransplantatie en één gerapporteerd overlijden als gevolg van Hydroxycut.

Herinnerde Hydroxycut producten

Zelfs na het verwijderen van ephedra, Hydroxycut moest nog 14 producten af ​​te trekken van de markt als gevolg van de onderzoeken met betrekking tot gezondheidsproblemen en de dood. De producten trok zijn Hydroxycut Regelmatige Rapid Caplets release, Cafeïne-Gratis snelle afgifte Caplets, Hard Liquid Caplets, Max Liquid Caplets, Regular drank pakketten, Cafeïne-gratis drankje Pakketten, Hard Drink Pakketten (Ignition Stix), Max Drink pakketten, Liquid Shots, Hardcore RTD (Ready-to-Drink), Max Aqua Shed, Hydroxycut 24, Carb Controle en Hydroxycut Natural.