Gevaren van het gebruik van Provillus

Gevaren van het gebruik van Provillus

Provillus is een oraal supplement gebruikt om haren teruggroeien. Volgens de fabrikant, Provillus regrows haren door je op de hormoon dat verantwoordelijk is voor haarverlies bij mannen, dihydroxytestosterone (DHT). Hoge DHT maakt haarzakjes zwak, wat uiteindelijk leidt tot haaruitval. Provillus stopt het proces beƫindigen van de productie van DHT. Er is ook een Provillus voor vrouwen. Hoewel sommige gebruikers hebben succes regrown haar, hebben een aantal bijwerkingen gerapporteerd.

Provillus gebruik kan hartkloppingen veroorzaken. Een van de belangrijkste ingrediƫnten van Provillus is Saw Palmetto, volgens AskDocWeb.com. Deze stof is bekend dat hartkloppingen veroorzaken bij sommige mensen.

Provillus gewoon kan niet werken voor u, of de hergroei kan veel langzamer dan verwacht optreden. Volgens een deel van de gebruikers op AskDocWeb.com heeft Provillus niet zelfs werken na maanden van gebruik. Gebruikers die hun ervaringen op het terrein thebaldone.com gedeelde verklaard haargroei plaatsgevonden veel langzamer dan gewenst.

Milde maagklachten nemen Provillus voor de maaltijd gerapporteerd volgens de ringworm Treatment website. Waarbij het product na de maaltijd lost dit probleem.