Gevaren van de Konjac Root

Gevaren van de Konjac Root

Konjac mannan wortel, ook bekend als glucomannan, een oplosbare vezel die wordt gebruikt om dikker Aziatische levensmiddelen, zoals tofu en noedels. Als de wortel in contact komt met water, is het niet oplost, maar verandert in een niet-verteerbare gel die scheidt het lichaam, volgens de website Bodybuildingforyou.com. Het wordt gebruikt in dieet pillen, want het geeft een gevoel van volheid of verzadiging. Ook is gevonden dat behandeling van constipatie en kunnen cholesterol verlagen ook. Er zijn een aantal mogelijke bijwerkingen aan het eten van konjac wortel, maar ze zijn meestal gering en omkeerbaar.

Gastro-intestinale

Zoals vele andere oplosbare vezels, kan konjac wortel verhoogde stoelgang, diarree, opgeblazen gevoel, buikpijn en winderigheid veroorzaken, meldt Ray Sahelian, MD, op Bodybuildingforyou.com website. Het verminderen van de hoeveelheid wortel die je eet zal doorgaans keren deze symptomen, volgens de Cellhealthmakeover.com website.

Voeding

Konjakwortel kan voorkomen dat het lichaam volledig absorberend nutriënten in andere voedingsmiddelen, dus is het raadzaam om een ​​dagelijkse multi-vitamine nemen ontwikkelen voedingstekorten te voorkomen, volgens de website Cellhealthmakeover.com.

Slikproblemen

Het dieet pillen met de kinjac wortel moet worden ingenomen met water, maar deze combinatie kan leiden dat de pil om uit te breiden in de keel, maar dit is een zeldzame bijwerking.