Gespannen Hamstring Symptomen

Een gespannen hamstring is een vrij veel voorkomende schade heeft geleden, terwijl concurreren in de sport. Het kan atletiek concurrenten invloed samen met honkbal, voetbal, basketbal en voetballers. Wanneer een atleet versnelt tijdens het hardlopen, de hamstring spier samentrekt en dan duwt af. Als de spier zich niet in grote vorm of vaak is gebruikt - een gemeenschappelijk optreden in de sport - het kan krijgen gespannen. U kunt ook verwonden uw hamstring tijdens het wandelen in de buurt of tijdens het verplaatsen rond uw huis, maar dit is een beetje meer ongewoon.

Scherpe pijn

U vindt er een scherpe pijn in de achterkant van het been tijdens de oefening voelen. Dit komt het meest voor tijdens het sprinten of bij het maken van een plotselinge beweging. De natuurlijke reactie is om onmiddellijk te stoppen te bewegen en je misschien een beetje opluchting voelen als je de spier met uw vingertoppen wrijven. Echter, als je eenmaal begint weer te lopen, zal je een beklemmend gevoel in het been en lichte tot matige pijn te voelen.

Zwelling in het been

Wanneer u last heeft van een matige stam van de hamstring, zult u merken wat zwelling in de achterkant van het been. De zwelling kan aan weerszijden van de spierspanning of direct onder. De zwelling zal maken rond te lopen heel ongemakkelijk en het zal dit onmogelijk maken. Wanneer u zwelling in de hamstring, zal je nodig hebt om de schade te rusten en ijs het voor 15 minuten van elk uur van de dag voor de eerste 6 tot 12 uur na het letsel.

Onvermogen om de knie Rechtzetten

Een meer ernstig bekoeld hamstring zal zich manifesteren met een onvermogen om je knie rechtzetten. Dit betekent dat u niet in staat om uw volledige gewicht te dragen en je zal lopen met een merkbare slap. In gevallen als dit, moet u krukken gebruiken om rond te krijgen gemakkelijker. Behandel deze blessure met rust en ijs. Als je rust, probeer je been verhoogde houden.