Geschreven Standards & Procedures voor een Medical Practice

Geschreven Standards & Procedures voor een Medical Practice

Medische kantoren moeten hebben geschreven procedures om een ​​veilige en vertrouwelijke omgeving voor personeel en patiënten te behouden. Normen en procedures worden gebruikt om de risico's die zorginstellingen doordringen beheersen, beperken en te elimineren. Als zodanig moet medische kantoren aan de normen die door de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration (OSHA), evenals de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) zijn ingesteld overwegen, om een ​​compliant bedrijf te behouden.

Sharps Verwijdering

Personeel en de patiënten worden blootgesteld aan toevallige prikaccidenten wanneer voorzorg niet genomen. Medische kantoren moet er een procedure hebben voor het afvoeren en scherpe naalden op een manier die voldoet aan regelgeving OSHA. OSHA zegt dat slijpsel weg in speciale slijpsel containers moeten worden gegooid, en niet in de reguliere afval. Sharps containers worden doorprikken bewijs, dus naalden gegooid kan er niet per ongeluk de persoon die het hanteren van de container steken. Medische kantoren en alle zorginstellingen die naalden en scherpe voorwerpen hebben op het terrein, moeten voldoen aan deze norm.

Personeel die werken bij een medisch kantoor moeten vertrouwd zijn met de procedure van het gooien van slijpsel in de naaldencontainer zijn. Naalden weggelaten in de open lucht of in de vuilnisbak kan per ongeluk een ander personeelslid of de patiënt kleven, kunnen een belangrijke medische zorg. Zo kan het doorgeven van bloed overgedragen pathogenen dodelijk zijn als iemand zit vast door een naald besmet met hepatitis C.

Vertrouwelijkheid

HIPAA is een federale uitspraak ingesteld door de Amerikaanse regering dat de privacy van patiënten beschermt. Alle zorginstellingen zijn verplicht om HIPAA-normen in hun praktijken. Medische kantoor procedures voor vertrouwelijkheid omvatten processen voor het vrijgeven van medische informatie op een patiënt en het verkrijgen van de schriftelijke toestemming van de patiënten voor anderen om toegang te krijgen tot hun gegevens. Volgens HIPAA privacy regel, kan de patiënt informatie niet vrijgegeven zonder toestemming van de patiënt. Autoriteit wordt verkregen wanneer de patiënt tekent vrijwaringsformulier, waardoor verspreiding van de informatie voor bepaalde personen. Buiten de op het formulier genoemde personen, kunnen medische kantoren niet geduldig informatie bekend te maken of dit wordt beschouwd als een schending van de geheimhoudingsplicht.

Huishouding

Medische kantoren moeten schoon en in goede staat worden gehouden. Als zodanig, de procedures voor het desinfecteren van de patiënt wachtkamers, onderzoeksruimten en andere delen van de medische kantoor zijn gemeenschappelijk beleid voor zorginstellingen. OSHA benadrukt ook het belang van het houden van vloeren droog en schoon te slip-en-val verwondingen te voorkomen. Garbage stopcontacten moeten weggegooid regelmatig, en gebruikte chemicaliën voor het reinigen of medische behandeling moet weggehouden worden afgesloten van patiënt gebieden. Accidentele blootstelling aan schadelijke chemische stoffen kan een biologisch gevaarlijk geworden.