Geschiedenis van Blood Sugar Testing

Voor een diabetespatiënt, het testen van uw bloedsuiker is uw verbinding met de gezondheid. Glucose testen meters hebben een korte geschiedenis, maar een interessante. Naast de ontdekking van insuline in 1921-1922 of de introductie van orale geneesmiddelen in 1955, heeft de uitvinding een draagbare bloedglucosemeter in 1960 en de introductie van het publiek in de vroege jaren 1980 het leven van diabetici veranderd.

Geschiedenis

De eerste persoon die zijn bloedsuiker testen was Dick Bernstein. Bernstein, een ingenieur, ontwikkelde type 1 diabetes als een tiener. "Een van de belangrijkste redenen waarom ik begon al het bloedsuiker metingen was al de hypoglycemie," Bernstein gemeld. "Mijn familie was boos op me. Ik heb ze doodsbang."
Hij kwam aan de overkant van een advertentie in een vaktijdschrift voor een bloedsuikermeter die beweerde dat het zou een glucose lezen geven in één minuut met één druppel bloed. Het probleem was, het bedrijf zou het niet verkopen aan particulieren. Bernstein, met behulp van de naam van zijn psychiater vrouw, beval de £ 3 meter voor $ 650 (loon per maand in 1969).

De meter werd genoemd Ames Reflectance Meter, afgekort als de ARM De ARM gebruikt Dextrostix, een behandeld papierstrook. Bernstein een druppel bloed toegevoegd en waste het uit na 1 minuut en overeenkwam met de kleur aan een grafiek. Kleuraanpassing was niet exact en moeilijk te meten, maar het gaf een benadering van uw glucose-niveau. Het was bedoeld voor gebruik dokter, maar Bernstein gebruikt het met succes thuis.
Dextrostix werden uitgevonden in de vroege jaren 1960 en waren net gestopt een paar jaar geleden door de Bayer Corporation.

De strips waren niet accuraat en een nieuwe meter werd ontworpen met behulp van een naald en licht en produceerde een nummer voor accurate kwantitatieve metingen. De ARM werd omgedoopt tot de Ames Glucometer.

Time Frame

Deb Butterfield in haar boek, "Showdown met Diabetes" (Norton, 1999) meldt dat bloedglucosemeters werden uitgevonden als resultaat van een vergadering op een feestje in 1980. In feite is het dertig jaar eerder was dat het idee voor het persoonlijk gebruik van glucose meter werd verwekt.

Butterfield meldt dat endocrinoloog Dr. Michael Miller ontmoette durfkapitalist Ted Doan op een feestje en overtuigde hem om de productie van een glucosemeter voor thuisgebruik genaamd LifeScan financieren. Dr. Miller geeft toe dat het idee niet van hem afkomstig, las hij over glucosemeters in een artikel van Dr. Dick Bernstein.

Theorieën / Speculatie

Dick Bernstein wilde zijn hypoglykemie beheren en begonnen met het testen zijn bloedsuiker behulp rudimentaire methoden. Tien jaar later, in 1969 hij toevallig een advertentie te lezen in een technische magazine voor een bloedglucosemeter die een reading met een enkele druppel bloed binnen 1 minuut beloofd.

Bernstein begonnen met het testen vaak de hele dag door. Hij omgekeerd meeste van de complicaties van diabetes door handhaving van normale glucose voeding en testen.

Artsen en alle diabetes medische tijdschriften zei dat het onmogelijk was om de bloedsuikerspiegel bij mensen te normaliseren. Dick Bernstein was niet in staat om aan de slag zijn bevindingen gepubliceerd, zelfs met de steun van de Ames Company, die de meter die hij gebruikte om zijn bloed te testen vervaardigd.

In 1979 op de leeftijd van 45, Bernstein besloten om naar de medische school aan een endocrinoloog geworden om zijn ontdekkingen te delen over dagelijkse testen. Dr. Bernstein schreef tientallen tijdschriftartikelen en diverse boeken, waaronder, "Dr. Bernstein's Diabetes Solution."

Betekenis

Diabetes is een epidemie en miljoenen levens zijn verloren aan de ziekte. We weten nog steeds niet de primaire oorzaak, maar dankzij een hypoglycemie ingenieur, heb je een krachtige bondgenoot in de strijd tegen je ziekte - uw glucosemeter.

Huidige Status

Glucosemeters vandaag zijn big business. Meer dan negen bedrijven bieden meer dan 30 modellen van de meter in de Verenigde Staten markt. Testen levert naar schatting 1 miljard dollar overschrijdt volgens Frost & Sullivan marktonderzoeksbureau.

Meters zijn compact en geautomatiseerd zodat u geen excuus voor de dagelijkse testen. Verzekeringsmaatschappijen betalen voor uw leveringen of monsters kunnen worden verkregen van diabetes professionals.

Tom Clemens in 1966 bouwde de eerste prototypes voor de ARM en een patent in 1968 wijst op het gebrek aan enthousiasme van de diabetes professionals over zijn project: "De Reflectance Meter werd een hobby van mij, die marketing echt niet wilt een hebben onderdeel van, "Clemens herinnert. "We hadden de Reflectance Meter gedaan --- prototypes klaar voor evaluatie --- en waren nog steeds wachten op de goedkeuring van het project." Clemens had geen idee hoe belangrijk zijn uitvinding zou zijn om het leven van miljoenen mensen met diabetes met behulp van een glucosemeter vandaag.