Geschenk Ideeën voor slechte rug

Geschenk Ideeën voor slechte rug

Rugpijn kan veroorzaakt worden door tal van kwalen, die sportblessures, verkeerde slaapgewoonten of meer ernstige complicaties, zoals degeneratieve discopathie, spierproblemen of artritis omvatten. WebMD stelt dat bijna 80 procent van de Amerikanen ten minste een keer last van een slechte rug in hun leven, zodat je iemand die op dit moment lijden aan pijn in de rug meer dan waarschijnlijk weten. Wanneer het tijd is om deze persoon een cadeautje kopen, of het nu voor een verjaardag of een vakantie, dan kunt u helpen verlichten van hun pijn in de rug door het geven van een product of dienst te helpen snijden hun rugpijn.

Houding Ondersteuning Devices

Houdingsondersteuning apparaten, die ook bekend staan ​​als goede ondersteuning apparaten, kan gedragen worden de hele dag onder de kleding om u te helpen de juiste houding te handhaven. De Southern California Orthopedic Institute stelt dat een goede houding voorkomt dat de zwaartekracht van overbelasting ene deel van het lichaam. Door de implementatie van de juiste houding, kan de druk worden vrijgesteld van de rug, die kunnen helpen terug pijn verminderen. Houdingsondersteuning apparaten kunnen worden gekocht via online retailers of via medische aanbod winkels.

Professionele Massage Cadeaubonnen

Professionele therapeutische massage werkt om de spanning in de spieren, de bloedsomloop door het hele lichaam en stress. Emax Volksgezondheid zegt in het artikel "Voordelen van Professional Therapeutic Massage" dat een professionele massage kan helpen terug pijn verminderen. Bij het zoeken naar een masseuse, kies degene die een vergunning van uw staat en een die gespecialiseerd is in het verminderen van pijn in de rug. Het aantal massage-sessies gekocht is een individuele keuze; Maar voor een echte therapeutische voordeel, koopt minstens drie sessies.

Inversion Tables

Inversie tafels werken door het ophangen van een persoon op zijn kop in een neutrale, comfortabele positie. Hierdoor zwaartekracht hoofd af naar de grond, die de rug verlengt en verwijdert druk van tussenwervelschijven. Als rugpijn wordt veroorzaakt door de samengeperste spinale schijven, of overmatige druk op de spinale zenuwwortels, kan inversie therapie helpen verlichting geven van de pijn. Energy Center stelt in het rapport 'Voordelen van Inversion Therapy "dat inversie therapie helpt toe te voegen vloeistof terug in schijven, waarbij de schijf kussen verbetert en kan overmatige druk te laten ontsnappen. Inversie tafels kunnen online worden gekocht, via medische aanbod detailhandelaren of rechtstreeks van chiropractie bedrijven.

Ergonomische stoelen

Ergonomische stoelen zijn speciaal ontworpen stoelen gebruikt om lijnen de wervelkolom en stress te verminderen aan de wervelkolom. Deze stoelen hebben twee functies: de eerste is om goede werkhouding te bevorderen, en de tweede is onderrug spanning en druk te verminderen. Als het cadeau-ontvanger werkt op een kantoor en is voortdurend in de voorkant van zijn bureau, kan een professioneel ontworpen ergonomische stoel te helpen terug te pijn te verminderen, terwijl het bevorderen van een gezonde houding. Bij het selecteren van een ergonomische stoel, een aanschaffen met lendensteun, een zithoogte van 16 tot 21 inch en verstelbare armleuningen geplaatst zodat de armen en schouders van de persoon rusten comfortabel.