Germanium til smertelindring

Smerte er en sensorisk eller følelsesmæssig reaktion til den faktiske eller potentielle skade af kroppen. Det er meget subjektivt, og derfor vanskeligt at måle, da hver person har en anden tolerance over for smerte. Dette kan gøre behandling eller styring af smerte særligt udfordrende. Derudover har mange smertestillende medicin have potentielt skadelige bivirkninger. For dem, der kræver smertestillende medicin på regelmæssig basis, kan et alternativ til standard narkotika være et klogt valg. En daglig dosis germanium kan bidrage til at mindske smerter i forbindelse med kroniske sygdomme, såsom rheumatoid arthritis og cancer.

Effekter

Germanium er 32. element på periodiske tabel. Når det indtages, hvert molekyle germanium har evnen til at transportere seks molekyler af oxygen til andre væv. På denne måde, germanium er i stand til at understøtte iltning på cellulært niveau, hvilket bidrager til at stimulere de funktioner i immunsystemet. Da cellerne iltet, er virkningerne af frie radikaler undermineres, som er en udvidelse af tumorer, da disse betingelser begunstiger væksten og udviklingen af ​​sunde væv. Ud over at have anti-tumor effekt og styrke immunsystemet, germanium er også i stand til at lindre smerter --- og i modsætning til mange moderne smertestillende medicin, er germanium ikke dulme sanserne i processen. I stedet for at sløve reaktion i nervesystemet, det tilskynder kroppen til hemmelige endorfiner, hvilket giver en sikker og naturlig form for lettelse.

Kilder

Germanium kan findes i krydderier såsom hvidløg og ingefær, grøntsager såsom svampe, broccoli, selleri og løg og mejeriprodukter fremstillet med sødmælk. Derudover kan germanium findes i kosttilskud såsom ginseng, kulsukker og aloe vera. Hvis du foretrækker det, kan ufortyndet germanium opnås på mange helsekost butikker i kapselform. Den anbefalede dosis for dette næringsstof er mellem 100 og 300 mg per dag for mild til moderat smerte.

Advarsel

Hvis du planlægger at tage germanium i kapselform for nemheds skyld, kun tage den organiske Ge-132 variation. Germanium dioxid eller andre uorganiske versioner, kan ophobes i væv og bliver potentielt farlige. Giftige niveauer af uorganisk germanium kan føre til nyreskader, nyresvigt og endda død. Og som med alle nye lægemidler, være opmærksom på tegn på en allergisk reaktion og straks ophøre med at bruge du oplever nogen af ​​følgende: nældefeber, udslæt, kløe, kvalme, opkastning, følelsesløshed eller prikken i læberne, eller hævelser i ansigtet, fødder eller hænder.