Gerenommeerde Herbal remedies voor depressie

Terwijl sommige mensen nodig hebben traditionele medicijnen zoals Prozac voor ernstige depressie, kunnen veel mensen geholpen worden met minder risico op bijwerkingen door middel van natuurlijke remedies. Er zijn een aantal manieren om veilig en betaalbaar behandeling van milde gevallen van depressie met kruiden, etherische oliën, meditatie en yoga.

Waarschuwing

Een suïcidale depressie mag nooit worden behandeld met kruiden of andere natuurlijke remedies. Het vereist medische hulp. Daarnaast depressie met manie ("highs") of hallucinaties kan ook de zorg van een traditionele arts.

St. Janskruid

Sint-janskruid is een kruidencapsule remedie die milde tot matige gevallen van depressie kan helpen. Het kan echter oplopen tot 6 weken aan het werk en moet dagelijks worden gebruikt.

Foliumzuur

Toenemende inname van foliumzuur is een waardevolle natuurlijke remedie tegen depressie. Foliumzuur is te vinden in groene bladgroenten en supplementen.

Kava Kava Root

Kava kava wortel is een populaire natuurlijke remedie voor depressie, en het kan ook helpen bij het verlichten van angst. Kava wordt meestal geserveerd in dranken zoals thee.

Aromatherapie

Aromatherapie is een populaire natuurlijke remedie voor depressie en het gaat om het inademen van essentiële oliën uit planten en bloemen. Goede natuurlijke oliën om depressieve stemmingen te behandelen zijn onder andere basilicum, kamille, kaneel en lavendel.

Meditatie

Meditatie is een gratis manier om natuurlijke verlichting van kleine depressie. Het kan ook helpen rustig en duidelijk de geest van de mensen onderworpen aan aandacht tekort stoornis.

Yoga

Yoga houdingen zijn niet alleen goed voor het lichaam, maar ook de geest. Er zijn vele vormen van yoga-oefeningen die op natuurlijke wijze kan verheffen een depressieve stemming zonder drugs of zelfs kruiden.