Genezing van een gespannen Bladder

Genezing van een gespannen Bladder

Een uitgerekte blaas kan het gevolg zijn van leeftijd of het ervaren van een groot aantal zwangerschappen zijn. Wanneer een blaas wordt uitgerekt, de blaas spieren geven de verkeerde signalen naar de hersenen en je kan een dringende noodzaak om naar het toilet te ervaren en kunnen het niet maken. Je hebt verloren controle over je blaas en last van een overactieve blaas syndroom, dat kan worden verergerd door alcohol en cafeïne consumptie.

Wat en hoeveel je drinkt

Stoppen met drinken producten met cafeïne, omdat cafeïne stimuleert de blaas en zal uw urine urgentie nog erger te maken. Blijven drinken van normale hoeveelheden vocht, terwijl het vermijden van cafeïne en alcohol, want dit zal dun uit de concentratie van je urine. Wanneer urine wordt geconcentreerd, het irriteert de blaasspier.

Geneesmiddel

Medicijnen zijn beschikbaar voor deze aandoening, waaronder antimuscarinica behandelen. Deze medicijnen werken door het blokkeren van de zenuwimpulsen naar de blaas die ervoor zorgen dat de blaas te ontspannen. Blaascapaciteit toeneemt als gevolg van deze medicatie.

Bekkenbodemoefeningen

Doe bekkenbodem oefeningen om de spieren die wrap onder de baarmoeder, blaas en baarmoeder te versterken. Leer de Kegel oefeningen, waar je te isoleren die spieren, knijpen en te houden, beveelt de Mayo Clinic. Dit zou moeten helpen bij problemen die het gevolg zijn van uw gespannen blaas te elimineren.

Chirurgie

Als het probleem niet kan worden opgelost, kunt u ervoor kiezen om een ​​operatie te ondergaan. Sacrale zenuwstimulatie kan worden bereikt door het inbrengen van een implantaat in de blaas om het samentrekken normaal en gelijkmatig naar Patient.co.uk.com. In een andere handeling genoemd augmentatie cystoplastiek, wordt een klein stukje weefsel van uw darm toegevoegd aan de blaaswand om de grootte van de blaas te verhogen.

Last Resort

Urinediversie is een andere techniek die wordt gebruikt. De buizen van uw nieren, urineleiders die genoemd worden, zijn weggewerkt dat het leiden rechtstreeks naar de buitenkant van je lichaam. Deze procedure wordt alleen gebruikt wanneer al het andere heeft gefaald.