Geneesmiddelen voor Menopauze

Geneesmiddelen voor Menopauze

Menopauze is wanneer je voortplantingscyclus stopt. Op dit moment, zal u stopt met periodes, en je hormoonspiegels vertragen. U zult ervaren opvliegers, nachtelijk zweten, vaginale droogheid en emotionele veranderingen. Er zijn medicijnen om te helpen met deze symptomen, en weten wat uw keuzes zijn is de eerste stap in het maken van een weloverwogen beslissing over welke te nemen.

Menopauze hormoontherapie

Volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration, zijn er drie soorten hormoontherapie medicijnen: oestrogeen, progesteron en een combinatie van zowel oestrogeen en progestageen.

Bioidentical Therapie

Laboratories creëert deze hormonale geneesmiddelen en volgens de North American Menopause Society, kan een bioidentical preparaat een of meer hormonen als actief bestanddeel hebben. Je moet voorzichtig zijn bij het overwegen van bio-identieke behandeling, omdat de Food and Drug Administration is niet bekrachtigd of regelen een aantal van deze soorten geneesmiddelen.

Maat Samengestelde Hormonen

Deze soorten zijn niet door de overheid gereguleerd medicijnen. Op maat samengestelde hormonen vallen in de klasse van de bio-identieke hormonen, en je zal een recept nodig hebben om er een te krijgen. Zij zullen meng ze, afhankelijk van uw specifieke behoeften, en je kunt ze krijgen in gel, crème, lotion, tabletten of zetpillen.

Selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's)

Prozac is een van de selectieve serotonine heropname remmers, en deze werken door het verhogen van de hoeveelheid serotonine in je hersenen, het verbeteren van uw stemming en de behandeling van depressie. De Mayo Clinic stelt dat SSRI's met succes te helpen met opvliegers geassocieerd met de menopauze.

Selectieve Oestrogeen Receptor Modulators (SERM)

De Mayo Clinic stelt dat raloxifene (Evista) is een klasse van geneesmiddelen bekend als SERM. Evista heeft de mogelijkheid om oestrogeen vermogen om botten te beschermen na de menopauze kopiëren, en heeft minder bijwerkingen dan oestrogeentherapie.

Herbal

Fyto-oestrogenen zijn plantaardige hormonen die de oestrogeen in je lichaam na te bootsen. Soja is een bron van fyto-oestrogenen. Zilverkaars, dong quai, wilde yam en valeriaan zijn andere fyto-oestrogenen die een reputatie in de kruiden-community aangemerkt als behulpzaam met symptomen van de menopauze hebben.