Geneesmiddelen op recept voor Puistjes

Geneesmiddelen op recept voor Puistjes

Acne is een veel voorkomend probleem voor tieners en sommige volwassenen. De puberteit kan leiden tot acne te flair bij tieners - terwijl andere factoren, zoals een vuile werkomgeving of een genetische aandoening volwassenen kan leiden tot acne. Acne kan meestal worden verwijderd met het gezicht producten, zoals wassen en moisturizers. Echter, soms acne kunnen aanhouden verleden normale behandelingen. Wanneer acne niet kan worden verwijderd door eenvoudige reiniging zijn er verschillende soorten voorgeschreven medicijnen die u kunt gebruiken om een ​​minimum te beperken en uiteindelijk te ontdoen van je puistjes.

Differin

Differin is voorheen bekend als "Adapalene" is een keer-een-dag gel. Differin vertraagt ​​de snelheid van de huidcel vergieten. Dit houdt het vergieten huidcellen van het krijgen in de poriën en het veroorzaken van vlekken zoals acne of puistjes. Deze behandeling vereist verminderd contact met zonlicht.

Azelaïnezuur

Azelaïnezuur is een behandeling crème bedoeld om tweemaal per dag worden toegepast voor maximale resultaten. Azelaïnezuur helpt de huidcellen zich sneller vernieuwen. Dit voorkomt dat huidcellen van het opbouwen en verstoppen de poriën, waardoor acne ontstaat. Deze behandeling doodt ook de bacteriën die mee-eters te vormen.

Benzoylperoxide

Benzoyle peroxide is verkrijgbaar in gel, wassen en room vormen. Benzoylperoxide specifiek doden Propionibacterium acne - de bacteriën die acne te vormen in de eerste plaats veroorzaakt. Deze behandeling heeft een peeling effect dat wordt gebruikt om verontreinigingen uit de huid te verwijderen nadat de behandeling is toegepast.

Erythromycine

Erythromycine is een zalf die wordt geleverd in kleine pakketjes. Deze behandeling is een antibioticum bedoeld tweemaal dagelijks worden gebruikt. Erythromycine is een antibacterieel middel dat de acne-veroorzakende bacteriën voorkomt groeien. De gel is bedoeld om vervolgens worden toegepast afgewassen.