Geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van verslaving

Geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van verslaving

Volgens de Drug Abuse Warning Network (DAWN), in de laatste helft van 2003 alleen al waren er 627.923 bezoeken aan de spoedeisende hulp van ziekenhuizen in het hele land in verband met drugsgebruik. Hiervan werden meer dan de helft gerelateerd aan verschillende illegale drugs of geneesmiddelen in combinatie met alcohol. Met zo veel mensen die lijden aan verslavingen, en veel van die verslavingen die ernstige gevolgen hebben, zoals ziekenhuisopname, hebben extra financiële middelen in toenemende mate toegewezen aan nieuwe manieren om de ziekte van verslaving te behandelen onderzoek. Eén van deze onderzoeksmethoden behandelt de verslaving met andere geneesmiddelen en geneesmiddelen met minder verslavende eigenschappen en bijwerkingen.

Zyban

Al jaren bedrijven zijn het creëren van patches en tandvlees te helpen sigarettenrokers spenen zich af sigaretten. Echter, voor veel mensen deze producten niet werken zoals ze kleine hoeveelheden nicotine bevatten nog steeds. Nu op de markt is een voorgeschreven medicijn genaamd Zyban. Zyban geen nicotine bevat, en werkt door te helpen om de ontwenningsverschijnselen die gepaard gaan met het stoppen met roken te verminderen. Zonder de zware ontwenningsverschijnselen hebben veel Zyban gebruikers in staat om te stoppen met roken makkelijker op de medicatie geweest.

Methadon

Methadon is een medicijn dat is gebruikt gedurende vele jaren opiaatverslaving, specifiek gericht op die een verslaving aan heroïne en opiaten voorgeschreven medicijnen zoals morfine. Methadon werkt in twee primaire manieren. Ten eerste, het werkt als een kruis tolerant met andere opiaten die de verslaafde kan worden gebruikt. Dit betekent dat de methadon annuleert veel van de euforische effecten die de verslaafde normaal zou ondervinden tijdens het gebruik van de andere illegale drugs. Ten tweede, methadon werkt door het verminderen van de ontwenningsverschijnselen geassocieerd met stoppen van het gebruik van illegale opiaten. Dit stelt de gebruiker in staat om langzaam lager zijn dosis methadon, totdat hij wordt zowel methadone- en illegale opiaten vrij.

Dexamphetamine

Dexamphetamine is een krachtig stimulerend middel dat normaliter wordt gebruikt om onderwerpen, waaronder stoornissen aandacht tekort en de behandeling van narcolepsie. In sommige gevallen is effectief bij het helpen verslaafden aan illegale stimulerende middelen zoals methamfetamine behandelen gebleken. Dexamphetamine werkt door het creëren van een cross-tolerante effect vergelijkbaar met methadon. Wanneer gebruikers proberen om andere illegale stimulerende middelen te nemen, zal het kruis reactie met het dexamphetamine de gewenste resultaten of "high" gevoel dat de gebruiker normaal zou krijgen opheffen. Het gevaar van dexamfetamine is dat het ook een hoog risico op misbruik. Echter, het misbruik tarieven zijn veel lager dan die van methamfetamine gebruikers.

Disulfiram

Alcohol is een van de meest verontrustende verslavingen geconfronteerd ons land. Dit komt grotendeels omdat alcohol is een relatief eenvoudig medicijn om een ​​greep van te krijgen, en is ook wettelijk in de Verenigde Staten. Er zijn ook minder sociale gevolgen voor het gebruik van alcohol. Een van de meest populaire geneesmiddelen voor de behandeling van een alcoholverslaving is Disulfiram, ook bekend als Antabuse. Disulfiram werkt door een gevoeligheid voor alcohol. Als alcohol wordt ingenomen door de gebruiker, de alcohol reageert met de Disulfiram in de bloedstroom. De chemische reactie die plaatsvindt zorgt ervoor dat de gebruiker in staat om letterlijk ziek en niet in staat om te blijven drinken geworden.

Bromocriptine

Bromocriptine is een dopamine receptor agonist dat in veel gevallen is gevonden dat misbruikers van cocaïne te succesvol verminderen of stoppen met het gebruik van illegale drugs. Normaal gesproken, als een cocaïne gebruiker het geneesmiddel neemt, krijgt hij een "hoog" wanneer het geneesmiddel reageert tijdens dopamine heropname. Sinds Bromocriptine blokkeert dopamine heropname, is het lichaam niet meer in staat om zo veel van een effect van de drug te ontvangen. Hierdoor kan de gebruiker af cocaïne komen zonder zoveel of zo ernstige ontwenningsverschijnselen.