Geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van alcoholisme

Geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van alcoholisme

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft drie medicijnen goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van alcoholisme. Verschillende andere medicijnen die geen FDA-goedgekeurde indicaties kan mensen helpen stoppen met drinken en blijven alcoholvrij. Maar geen van deze medicijnen geneest alcoholverslaving.

Disulfiram

Disulfiram, door Odyssey Pharmaceuticals als Anatabuse de markt gebracht, induceert sterke misselijkheid en braken, alsook lichamelijke zwakte en geestelijke verwarring, wanneer iemand het nemen van het alcohol drinkt. Specifiek aangegeven "als hulpmiddel bij het beheer van geselecteerde chronische alcoholische patiënten die willen in een staat van gedwongen soberheid te blijven, zodat ondersteunende en psychotherapeutische behandeling kan worden toegepast op de beste voordeel," patiënten neem één tablet per dag en moet zelfs azijn te voorkomen en medicijnen en sauzen die alcohol bevatten.]

Naltrexon

Naltrexon blokken opioïde receptoren, waardoor dempen veel van het bedwelmende effect van het drinken van alcohol. Alkermes verkoopt een verlengde afgifte injecteerbare versie van naltrexon onder de naam Vivitrol. Terwijl Vivitrol is specifiek bedoeld voor de behandeling van herstellende alcoholisten die niet ondergaan in ambulante behandeling, patiënten die Vivitrol moet bezoeken met een zorgverzekeraar een keer per maand voor de toediening van de medicatie. Actavis, Mallinckrodt, Sandoz en Teva producten standaard afgifte generieke tablet versies van naltrexon.

Acamprosate

Markten bos Pharmaceuticals acamprosaat onder de merknaam Campral. Dit medicijn vermindert de onbedwingbare trek door het blokkeren van release van de "beloning" chemische door de hersenen bij mensen drinken. Patiënten die al gestopt met drinken neem twee acamprosate tabletten drie keer per dag, die gamma-aminoboterzuur remt.

Off-label Medicijnen

Veterans Affairs klinisch psycholoog Steven H. Williams opgemerkt in een 1 november 2005, "American Family Physician 'artikel dat praktijkervaring ondersteund het gebruik van anti-epileptica, een anti-emeticum en antidepressiva voor het helpen van mensen stoppen met drinken en blijven alcoholvrij. Zodra de FDA keurt een medicijn voor een gebruik, kan voorschrijvers die medicatie voor andere doeleinden te gebruiken.

Williams specifiek gericht op de epilepticum topiramaat (Topamax van Ortho-McNeil Janssen), antidepressiva geclassificeerd als selectieve serotonine-heropnameremmers zoals fluoxetine (bijvoorbeeld Prozac van Lilly), ondansetron (Zofran van GlaxoSmithKline) als medicijnen voor herstellende alcoholisten. Hij toegewezen kwaliteiten van "B" voor elke medicatie, opmerkend dat de SSRI opgelucht de depressie die veel mensen geleid om te drinken, terwijl topiramaat verminderd alcohol onbedwingbare trek door het verminderen van het vrijkomen van de stof in de hersenen dopamine die een rol spelen bij het maken van mensen willen drinken speelt. In een studie van Williams aangehaald, ondansetron mogen patiënten tot 6,7 dagen per week te gaan zonder het nemen van een drankje van alcohol.

Ondersteuning bij Herstel

Voorschrijven van informatie voor elke medicatie specifiek voor gebruik in alcoholverslaving behandeling geïndiceerd benadrukt dat de medicijnen zijn niet behandelingen voor alcoholisme. Indicaties De medicatie 'ook aangeven dat counseling of therapie moet farmaceutische behandeling te begeleiden. Plaatsen om te beginnen op zoek naar niet-medische middelen voor het herstel na alcoholgebruik onder meer de websites van de Anonieme Alcoholisten en Smart Recovery.