Geneesmiddelen die Behandel Allergie symptomen

Allergieën zijn symptomen die het gevolg zijn van het immuunsysteem van uw lichaam op een bepaalde stof. Voorkomende items die een persoon veroorzaken om allergische symptomen te ervaren zijn pollen, stof, schimmels, insectenbeten, bepaalde voedingsmiddelen en medicijnen. Er zijn verschillende soorten van allergie geneesmiddelen die worden gebruikt om symptomen te behandelen.

Symptomen

Milde tot matige symptomen van een allergische reactie omvatten een verstopte neus, huiduitslag, rode en jeukende ogen, moeizame ademhaling en jeuk. In gevallen van ernstige reacties, kan anafylaxie optreden. Deze voorwaarde gebeurt wanneer het lichaam lijdt een immuunrespons op het allergeen. Zwelling in de mond kan het moeilijk maken om te ademen en de persoon kan zich duizelig voelen. Bijkomende symptomen zijn braken, diarree en buikpijn.

Antihistaminicum Medicijnen

Antihistaminica blokkeren receptoren van het immuunsysteem om een ​​reactie te voorkomen wanneer een persoon wordt blootgesteld aan een allergeen. Antihistamine geneesmiddelen zijn in verschillende vormen, zoals tabletten, neussprays en vloeistoffen. Een arts kan een doseringsschema van een antihistaminicum voorschrijven wanneer een patiënt lijdt aan seizoensgebonden allergieën. Benadryl is een veelgebruikte over-the-counter antihistaminicum en bevat difenhydramine. Loratidine is de algemene naam voor de over-the-counter drug Claritin. Desloratidine en fexofenadine zijn verkrijgbaar via recept en de bijbehorende merknamen van Claritin en Allegra.

Decongestivum en Combinatie Drugs

Een decongestivum wordt vaak aanbevolen, hetzij alleen of met een antihistaminicum als een manier om allergische symptomen te behandelen. Decongestiva verminderen zwelling in de neus en de bloedvaten van de ogen. Pseudophedrine is de meest voorkomende decongestivum aanbevolen en is te vinden in Sudafed en Afrin. Wanneer een antihistaminicum bevat een decongestivum, wordt de letter "d" vaak toegevoegd aan de naam. Bijvoorbeeld, Allegra-D, Claritin-D en Zyrtec-D zijn antihistaminicum en decongestivum combinatie drugs.

Medicijnen voor ernstige allergieën

Steroïden worden meestal alleen voorgeschreven aan mensen die lijden aan ernstige allergieën en kan alleen op doktersvoorschrift verkrijgbaar. Steroïden kunnen komen in de vorm van pillen, neussprays, inhalers en oogdruppels. De generieke namen voor de gewoonlijk voorgeschreven steroïde medicijnen voor allergieën zijn prednison, fluticosane, mometasone spray en triamcinolon inademing drug.

Overwegingen

Symptomen kunnen ook worden behandeld door het gebruik van allergie shots. In deze therapie, zal uw arts u te injecteren met een kleine hoeveelheid van het allergeen gedurende een bepaalde periode van tijd. Als je meer en meer aan het allergeen wordt blootgesteld, zal je immuunsysteem beginnen om de stof te tolereren.