Geneeskrachtige Planten Met Aanpassing Features

Geneeskrachtige Planten Met Aanpassing Features

Medicinale planten groeien in verschillende habitats. Sommigen hebben aanpassingen die hen in staat om te leven in een woestijn, terwijl anderen kan gedijen in het midden van een vijver. Sommige groeien in gematigde klimaten terwijl andere aangepast aan de ijskoude Arctische of anders om de hitte van de tropen. De meeste groeien in de bodem, maar sommige baars op rotsen of bomen. Kortom, hun aanpassingen kunnen geneeskrachtige planten naar bijna overal wonen.

Waterlelies

Waterlelie bloemen en wortelstokken zijn al lange tijd gebruikt in de volksgeneeskunde. Nymphaea alba, een witte waterlelie, en Nuphar luteum, een gele waterlelie, dienen als astringents te stelpen bloeding in wonden. Waterlelies hebben aanpassingen die hen in staat stellen in vrij diepe vijver water te leven. Ze wortelen zich in de modderige bodem. Hun lange stengels bereiken het oppervlak, waar de bladeren drijven. De wortels kunnen geen zuurstof krijgen van de anaërobe modder waarin ze groeien, hoewel een opmerkelijke aanpassing kan de plant overleven. Lucht in de jongere bladeren en daalt af naar de wortels met levengevende zuurstof. Dan stijgt de lucht weer, het wegdragen van rookgassen. Het afval beladen lucht keert terug naar de atmosfeer door oudere bladeren.

Vijgcactus

De vijgcactus verlaagt de bloedsuikerspiegel en is een nuttig medicijn voor diabetici, Vijgcactus, een plant van het geslacht Opuntia, is een xerophyte, een plant aangepast aan het overleven in droge klimaten. De bladeren zijn stekelige stekels die niet toestaan ​​dat het water te ontsnappen naar de atmosfeer als gewone bladeren doen. Haar sappige stengel slaat veel water, zodat de plant levengevende vocht tijdens langdurige perioden van droogte zal hebben. Als het regent, ondiepe wortels absorberen snel wat vocht op de grond valt.

Arctic Willow

Wilgenbast is een bron van aspirine, dus het is niet verwonderlijk dat de Eskimo's gebruikt Salix arctica, de Arctic wilg, aan kiespijn pijn te verlichten. De fabriek beschikt over een aantal kenmerken die het aan te passen naar Arctic leven. Zijn wortels zijn dicht en dicht aan de oppervlakte. Deze aanpassing kunnen ze groeien in gebieden waar permanent bevroren grond is niet te ver onder het oppervlak. Bovendien is de Arctic wilg groeit dicht bij de grond. Als gevolg daarvan is het niet veel te lijden schade als gevolg van de felle wind. Haartjes op de bladeren bieden ook enige bescherming van de Noordpool koud.

Dendrobium Nobile

De traditionele Chinese geneeskunde is het gebruik van verschillende orchideeën van de soort Dendrobium, vooral Dendrobium nobile gemaakt. Deze orchidee is prachtig aangepast aan het leven in een vochtig tropisch bos. Het groeit niet in de bodem, maar zitstokken op een boom zonder nadelige gevolgen voor het. Het verkrijgt vocht en mineralen tegen regen en vuil dat valt op het.