Geneeskrachtige Planten Gevonden in Bossen

Geneeskrachtige Planten Gevonden in Bossen

-Bos gegroeid medicinale planten verantwoordelijk voor het merendeel van de hedendaagse alternatieve geneeswijzen kruiden. Volgens de Universiteit van Kentucky, ontbossing dreigt veel van deze belangrijke planten, en veel kleine bedrijven zich richten op de groei van hen. Medicinale planten zijn gebruikt om alles van maagklachten behandeling van kanker. Er zijn honderden bekende medicinale planten gevonden in de bossen, en meer worden ontdekt per jaar.

Amerikaanse Ginseng

Volgens Wilkes University, Amerikaanse ginseng (Panax quinquefolium) is een overblijvend kruid dat groeit langs de oostkust van Noord-Amerika. Het is een zeldzame plant en wordt beschouwd als bedreigd in New Hampshire. Geneeskrachtige eigenschappen van de gekweekte planten hebben de neiging te verslechteren na 10 jaar, in tegenstelling tot de wilde planten die beter met de leeftijd. Het wordt gebruikt om het immuunsysteem gezondheid, cholesterol en geheugen promoten. Amerikaanse ginseng heeft ook anti-inflammatoire en anti-tumor eigenschappen.

Goldenseal

Volgens Michael T. Murray, ND, in zijn boek 'De genezende kracht van kruiden, "geelwortel (Hydrastis canadensis) is een vaste plant afkomstig uit oostelijk Noord-Amerika. De geneeskrachtige delen van deze plant zijn de wortels en de wortelstok. Goldenseal werd gebruikt door de Amerikaanse indianen om ontsteking van de slijmvliezen in de luchtwegen, urogenitale en spijsverteringsstelsel verminderen tijdens infecties.

Zilverkaars

Zilverkaars (Actea recemosa) helpt bij het verlichten van de gezondheid van vrouwen, zoals de menopauze en menstruele krampen. Zilverkaars vermindert Leutenizing hormoon dat een oestrogene werking op het lichaam, waardoor opvliegers en hormoon-gerelateerde depressie verminderen. De medicinale deel van zilverkaars is de wortel.

Wild Ginger

Volgens de Universiteit van Vermont, werd wilde gember (Asarum canadense) gebruikt als een vorm van anticonceptie door de Amerikaanse Indianen. Het wordt ook gebruikt als antimicrobieel en bevat anti-tumor eigenschappen ervan door de aristolochiazuur in de wortels. Het heeft een trage groei en produceert paarsachtig bruine bloemen in het voorjaar. Het is vernoemd naar de gember smaak van zijn wortels.

Bloodroot

Volgens Non-Timber Forest Products, heeft bloodroot (Sanguinaria canadensis) is gebruikt voor verschillende huidaandoeningen zoals wratten en eczeem. Bloodroot heeft onderdelen die het een antibiotica en anti-inflammatoire maken. Het heeft ook een diureticum, antiseptische en kalmerende eigenschappen. Grote hoeveelheden van de alkaloïden in het sap kunnen giftig zijn. Bloodroot groeit vaker in loofbossen en is een indicator species voor berk-esdoorn-basswood bossen.

Slippery Elm

Gladde iep (Ulmus rubra) is een bladverliezende boom met een medicinaal krachtige bast dat slijmerige wordt indien gemengd met water. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, dit helpt om de vacht en kalmeren alle delen van het spijsverteringskanaal. Het kan ook beschermen tegen maagzweren en grote hoeveelheden zuur. Gladde iep helpt bij diarree en maagklachten te verlichten. Vanwege het effect op het spijsverteringskanaal, wordt gladde iep wordt beschouwd als een behandeling voor de ziekte en gastroesophegeal reflux ziekte van Crohn (GERD).