Geneeskrachtige planten afkomstig uit Nebraska en Ohio

Geneeskrachtige planten afkomstig uit Nebraska en Ohio

Nebraska en Ohio zijn twee Amerikaanse staten met divers terrein en habitats, waardoor een groot aantal verschillende geneeskrachtige planten te bloeien binnen hun grenzen. Vele geneeskrachtige planten afkomstig uit de gebieden werden oorspronkelijk gebruikt door de Amerikaanse indianen vóór de uitvinding van de moderne geneeskunde. Niet alle delen van geneeskrachtige planten en kruiden kunnen worden geconsumeerd; sommige delen zijn zelfs giftig of zelfs dodelijk voor de mens.

Klit

Burdock is een lid van het madeliefje familie en groeit in Amerika als een gemeenschappelijke onkruid met boren die vasthouden aan kleding of bont. Het groeit tot 3 tot 4 meter, heeft paarse bloemen die bloeien in juni en oktober, en heeft hartvormige bladeren die groen aan de bovenkant en wit aan de onderkant zijn. Kliswortel, die bruinachtig-groen tot zwart, wordt medicinaal gebruikt als een anti-inflammatoire, een antioxidant en een antibioticum. Het is van oudsher gebruikt als een bloed zuiveraar, als een diureticum en als een actueel remedie voor huidproblemen.

Mayapple

Mayapple is een kruid dat een of twee bladeren die uit te groeien als een paraplu vanuit het midden, waar doorheen een enkele witte bloem bloeit spruiten. Het draagt ​​kleine gele vruchten en heeft een roodbruine knollen aan de basis. Het grootste deel van het kruid is giftig, en het is de fabel te zijn gebruikt om gifstoffen te maken of worden gebruikt om zelfmoord te plegen door hen die zich bewust van haar dodelijke eigenschappen waren. De vruchten van de mayapple zijn niet giftig, maar ze zijn smaakloos en hebben geen speciale eigenschappen. De knol van de mayapple wordt gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen en wordt geoogst na de rest van de plant in het najaar seizoen is overleden. Mayapple wordt gebruikt als een laxeermiddel, als remedie voor wormen in de darmen te ontdoen van wratten en mollen krijgen en wordt soms gebruikt om leverproblemen en kanker.

Ginseng

Ginseng is inheems in koelen, hardhout bossen en groeit niet in de volle zon. De geneeskrachtige eigenschappen van de plant worden gevonden in de wortels, die worden verkocht in zijn natuurlijke vorm, in capsules of als poeder. Al zijn er veel bijgeloof over de geneeskrachtige eigenschappen van ginseng, het helpt het lichaam aan te passen aan mentale en emotionele stress, vermoeidheid, verbetert de mentale en fysieke prestaties, stimuleert en ontspant het zenuwstelsel, verbetert het uithoudingsvermogen, bevordert de aanmaak van hormonen, en verlaagt het lichaam de bloedsuiker en cholesterol. Het is vooral effectief voor patiënten met stoornissen als gevolg van ouderdom of chronische ziekte.

Duizendblad

Duizendblad groeit in bijna elk habitat, het verplaatsen van de verspreiding van zijn wortels en te vermenigvuldigen met de verspreiding van de zaden. De bladeren van het duizendblad hebben een vederlicht uiterlijk en ontkiemen wit en licht lila bloemen. In tegenstelling tot de meeste andere geneeskrachtige planten, kan de hele duizendblad planten worden gebruikt voor medicinale doeleinden. Duizendblad en duizendblad zaden worden gebruikt als zweetdrijvend, tonic, samentrekkend, aromatisch en stimulerend.